Neler Yeni

18 mart fotoğraf manipülasyon çalışmam

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
hayır,photoshop
Abi fotoshop da ben bunu yapamıyorum cinema4d ile yapıyom aşırı saçma abi bendemi sorun var anlamıyom milleti photoshop ile yaptığı şeyi ben cinema4d ile yapıyom + photoshop daha kolay nasıl iş bu anlamıyorum

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Abi fotoshop da ben bunu yapamıyorum cinema4d ile yapıyom aşırı saçma abi bendemi sorun var anlamıyom milleti photoshop ile yaptığı şeyi ben cinema4d ile yapıyom + photoshop daha kolay nasıl iş bu anlamıyorum
yani olabilir tabi ki benim de cinema4d gerektiren bazı işlemlerim oluyor ama bunda olmadı örnek atsana yaptıklarından

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
yani olabilir tabi ki benim de cinema4d gerektiren bazı işlemlerim oluyor ama bunda olmadı örnek atsana yaptıklarından
Abdullah abinin son videosundaki wallpaper ı ben yaptım nette paylaştım kullanmış şuan teldeyim telde hiç fotoğrafım yok projelerim hakkında

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Manipülasyon diyince aklıma ekonomik ve sosyal hareket manipülasyonları geldi.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Gayet güzel olmuş. Bir tek Atatürk resmi bozuyor. Onu daha güzel yerleştirirsen daha iyi olur.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafın ham hali ekte var gördüğünüz eksikleri vs. söylerseniz sevinirim
manipülasyon pek olumlu bir anlam içermez. bu başlık bir çanakkaleli olarak aklıma, her sene 18 martta şehitliklere geçişin yasaklanmasıyla ilgili bir çalışma getirdi. başlığı değiştirmen daha mantıklı olabilir.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
manipülasyon pek olumlu bir anlam içermez. bu başlık bir çanakkaleli olarak aklıma, her sene 18 martta şehitliklere geçişin yasaklanmasıyla ilgili bir çalışma getirdi. başlığı değiştirmen daha mantıklı olabilir.
bu tür çalışmalara genelde manipülasyon adı veriliyor o yüzden değiştirmeyeceğim, önerin için teşekkürler.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bu tür çalışmalara genelde manipülasyon adı veriliyor o yüzden değiştirmeyeceğim, önerin için teşekkürler.
o dediğin foto manipülasyon. en azından o şekilde değiştirebilirsin başlığını. bu haliyle 18 mart manipüle edilmeye çalışılıyor gibi bir anlam çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom