18+ şeyler görmek orucu bozarmı?

Merhaba youtubeye takılıyordum bazı 18+ anlar gördüm orucum bozulurmu?

Neye gülüyorsunuz anlayamadım? gülmek yerine cevap verseniz benim için daha iyi olur.
basladın yıne sacma sapan sorulara ya bozmaz ama kazaya gırer yanlısıkla baktıysan bısey olmaz ama bon bon baktıysan oruc yınede kabul olur ama aynı temızlıkte olmaz tabıkıde

Neye gülüyorsunuz anlayamadım? gülmek yerine cevap verseniz benim için daha iyi olur.
Ya bu foruma noldu hacı ya , eskiden ne güzeldi ciddi konuların yanında adam gibi kafa dağıtmalık konular açılıyordu.
şimdi saçma sapan birbirinden alakasız konular açılıp duruyor sözde forumdaki konu sayısı 1 milyon ama %70'i saçma sapan konular.

Ya bu foruma noldu hacı ya , eskiden ne güzeldi ciddi konuların yanında adam gibi kafa dağıtmalık konular açılıyordu.
şimdi saçma sapan birbirinden alakasız konular açılıp duruyor sözde forumdaki konu sayısı 1 milyon ama %70'i saçma sapan konular.
+1

Açacağın konuyu

Gözünü kapat 3 kere bismillah bir defa elham tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşfetin karı kız dolu anlaşılan karşına çıkan reklamlarda bikinili cıbıllar mı var yoksa🤨🤨

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,465
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri