Zzabuza
80+ Bronze
Hurafe61 gün h.o.
Hurafe61 gün h.o.
basladın yıne sacma sapan sorulara ya bozmaz ama kazaya gırer yanlısıkla baktıysan bısey olmaz ama bon bon baktıysan oruc yınede kabul olur ama aynı temızlıkte olmaz tabıkıdeMerhaba youtubeye takılıyordum bazı 18+ anlar gördüm orucum bozulurmu?
Neye gülüyorsunuz anlayamadım? gülmek yerine cevap verseniz benim için daha iyi olur.
Ya bu foruma noldu hacı ya , eskiden ne güzeldi ciddi konuların yanında adam gibi kafa dağıtmalık konular açılıyordu.Merhaba youtubeye takılıyordum bazı 18+ anlar gördüm orucum bozulurmu?
Neye gülüyorsunuz anlayamadım? gülmek yerine cevap verseniz benim için daha iyi olur.
Bozmaz kardeşim, ama kasten bir daha girip izler bakarsan zarar verir orucunaMerhaba youtubeye takılıyordum bazı 18+ anlar gördüm orucum bozulurmu?
+1Ya bu foruma noldu hacı ya , eskiden ne güzeldi ciddi konuların yanında adam gibi kafa dağıtmalık konular açılıyordu.
şimdi saçma sapan birbirinden alakasız konular açılıp duruyor sözde forumdaki konu sayısı 1 milyon ama %70'i saçma sapan konular.
Gözünü kapat 3 kere bismillah bir defa elham tamamdırMerhaba youtubeye takılıyordum bazı 18+ anlar gördüm orucum bozulurmu?
keşfetin karı kız dolu anlaşılan karşına çıkan reklamlarda bikinili cıbıllar mı var yoksa![]()