18 Yaş Altı Banka önerisi

Reaksiyon skoru
2
16 yaşındayım öneceden papara kullanıyordum papara kapanınca başka bankaya geçme ihtiyacım oldu. Herkesin ibanına para gönderebileceğim onların bana atabileceği, kısıtlamaların olmadığı bir bankaya ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

16 yaşındayım öneceden papara kullanıyordum papara kapanınca başka bankaya geçme ihtiyacım oldu. Herkesin ibanına para gönderebileceğim onların bana atabileceği, kısıtlamaların olmadığı bir bankaya ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
18 Yaş altı Hiç Bi Karttan Bankadan Para Gönderemezsin Sadece Para Alabilirsin. Tavsiyemde Ziraattir

bende vakıfbank her şey serbest nerdeyse. para da gönderiyorum para da alıyorum. iki velin ile şubeden açabiliyorsun ama önerim no olarak anne veya babanın nosunu giriyorlar anne veya babanı uyar senin numaranı söylesinler ama kendi numaraları gibi söylesinler çünkü onay vb işi olunca malum uğraştırıcı oluyor.

aile onayı ile garanti veya Ziraat olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,370
Üyeler
185,085
Son üye
heromero23
Geri