Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
16 Yaşındayım Az Az kenara para koyacağım Birikim Yapacağım Önerdiğiniz Banka Vs var mı?
ilk imza hesabı açabilirsin vasi'nin imzası ile16 Yaşındayım Az Az kenara para koyacağım Birikim Yapacağım Önerdiğiniz Banka Vs var mı?
banka önemli değil ama iş bankası her yerde şubesi olduğu için rahat olurilk imza hesabı açabilirsin vasi'nin imzası ile
Ben tosla kullanıyorum,TC ile doğrulamazsan aylık 1250TL,doğrularsan 50.000TL'ye kadar atabiliyorsun diye biliyorum.Ayriyeten toshback kampanyaları falanda var ordanda kazanırsın.16 Yaşındayım Az Az kenara para koyacağım Birikim Yapacağım Önerdiğiniz Banka Vs var mı?
İlk imza Güzele benziyor Onu açacağım galibailk imza hesabı açabilirsin vasi'nin imzası ile
Papara,Tosla Vs var ama ben onları Birikim için tercih etmiyorumBen tosla kullanıyorum,TC ile doğrulamazsan aylık 1250TL,doğrularsan 50.000TL'ye kadar atabiliyorsun diye biliyorum.Ayriyeten toshback kampanyaları falanda var ordanda kazanırsın.
Ben kullanıyorum gayet güzel hocam tek sıkıntısı eft yokİlk imza Güzele benziyor Onu açacağım galiba
Papara,Tosla Vs var ama ben onları Birikim için tercih etmiyorum
Hocam EFT yok parayı sadece ATM'den mi çekiyorsunuz?Ben kullanıyorum gayet güzel hocam tek sıkıntısı eft yok
Başka nasıl çekiliyor ki hocamHocam EFT yok parayı sadece ATM'den mi çekiyorsunuz?
Hocam ozaman Biraz Kötü Ben Birikim Yapıp bi kısmını paparaya atmayı düşünüyordumBaşka nasıl çekiliyor ki hocam
Paparaya havale ile gönderiliyor hocamHocam ozaman Biraz Kötü Ben Birikim Yapıp bi kısmını paparaya atmayı düşünüyordum
Başka Bildiğiniz banka vs varmi?Başka nasıl çekiliyor ki hocam
Ozaman sıkıntı yok Hocam Sağolun ben en kısa zamanda açayımPaparaya havale ile gönderiliyor hocam