Arkadaşlar merhaba, hem gönüllü ve hem ohal ilan edilmesinden sonra bartın valiliğimiz deprem bölgesine erzak ve vb. şeyler getirmemiz için buyurdu. sorum şu ki 18 yaş altı bir birey deprem bölgesine girip insanlara yardım edebiliyor mu? Saygılar.
Bartın valiliğinin sana deprem bölgesine git diye duyuru yapacağını sanmıyorum erzak toplamak için duyuru yapmıştır.Deprem bölgesine gitme oradaki insanlara yük olursun sadece.Arkadaşlar merhaba, hem gönüllü ve hem ohal ilan edilmesinden sonra bartın valiliğimiz deprem bölgesine erzak ve vb. şeyler getirmemiz için buyurdu. sorum şu ki 18 yaş altı bir birey deprem bölgesine girip insanlara yardım edebiliyor mu? Saygılar.
kamyoneti ve tırı olan insanlar için duyuruldu. erzak vb. şeyler götürülmesi için.Bartın valiliğinin sana deprem bölgesine git diye duyuru yapacağını sanmıyorum erzak toplamak için duyuru yapmıştır.Deprem bölgesine gitme oradaki insanlara yük olursun sadece.
AFAD Gönüllü başvurusu yapabiliyorsun ama çok kişi başvuruyor muhtemelen 18 yaş altındakileri seçmezler.