İş için çıkartacaktım aileyle gidince veriyorlarTemmuzda 18 olucam. Aileyle gitsem hesap açarlarda kart verirler mi? Ve bu kartla internetten alışveriş vs. yapabilir miyim?
Evet hocam aktif olarak kullanıyorum. 18 yaşına kadar kredi kartı felan olmuyor zaten. Banka kartı veriyorlar. Papara gibi düşünİnternet bankacılığı oluyor mu hocam?
Aile ile gidersen ön ödemeli mantıkda kart veriyorlar içine para atıp harcaya biliyorsunTemmuzda 18 olucam. Aileyle gitsem hesap açarlarda kart verirler mi? Ve bu kartla internetten alışveriş vs. yapabilir miyim?
Kart sonradan eve mi geldi yoksa orada mı verdiler?kardeşim babamla gitti 16 yaşındayken hesap açtılar internet bankacılığına da giriyor veli yanında olursa onaylarsa sorun çıkarmıyorlar
İsim yazmasın diyorsan orda veriyorlar ama troy özellikle mastercard istediğini söyleKart sonradan eve mi geldi yoksa orada mı verdiler?
Kullanıcı bilgilerinde babanın mı ismi yazıyor yoksa kardeşinin mi ?kardeşim babamla gitti 16 yaşındayken hesap açtılar internet bankacılığına da giriyor veli yanında olursa onaylarsa sorun çıkarmıyorlar
kardeşiminKullanıcı bilgilerinde babanın mı ismi yazıyor yoksa kardeşinin mi ?
sonradan geldi diye hatırlıyorumKart sonradan eve mi geldi yoksa orada mı verdiler?
hocam adam troy verdi ama adam bana verirken vermek yasak vs. birşeyler söyledi anlamadım ama gene de verdi noluyor bu işİsim yazmasın diyorsan orda veriyorlar ama troy özellikle mastercard istediğini söyle