Neler Yeni

18 yaş alti icin banka kart onerisi

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
Harçlıklarımı banka hesabina aticaklar o yuzden acmam gerekiyor suanlik aklimda garanti-halkbank-yapikredi var

Bankacilik uygulamasini kullanacagim havale eft gibi özellikler onemli paparaya benzer bir kart ariyorum yardimci olurmusunuz?

Gurkanpiro

80+ Platinum
on odemelı kartlar olarak papara nays gıbı kartlar kullanabılırsın

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kaan
hocam 18 yaş altı olduğu için annen in veya babanın özeriden hesap kartı açıyorsun ben halkbankasını kullanıyorum

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Harçlıklarımı banka hesabina aticaklar o yuzden acmam gerekiyor suanlik aklimda garanti-halkbank-yapikredi var

Bankacilik uygulamasini kullanacagim havale eft gibi özellikler onemli paparaya benzer bir kart ariyorum yardimci olurmusunuz?
ilk imza hesaplarında eft havale vs. yapılmıyordu diye hatırlıyorum

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,002
İsim
Emre siyah
Diğer banklalar para göndermene izin vermiyor diye biliyorum göndersen de sadece annenin babanın hesabına falan gönderebiliyorsun papara çıkar kafan rahat olsun

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Papara kartim var fakat ozel bi sebepten dolayi onu kullanan kötü birsey degil o yuzden bi yandan ona benzer bisey ariyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

18 yaş hesap onaylatmadıgın surece paparada felanda atılmıyor
Paparayi kullandigim vakit baska bankalara atabiliuordum bi sorun yaşamamıştım

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Mustafa Aydemir

garanti kullanıyordum fakat arkadaşlarım akbank kullanıyorlar ve daha kullanışlı oldugunu söylüyorlar hakikatende öyle

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,002
İsim
Emre siyah

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
hocam 18 yaş altı olduğu için annen in veya babanın özeriden hesap kartı açıyorsun ben halkbankasını kullanıyorum
Memnunmusunuz hocam uygulamasi felan sorunlumu bi sure velime ait denizbankın banka kartini kullandim uygulamasi deli ediyordu

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
XXXX

papara naays ziraat

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
garanti kullanıyordum fakat arkadaşlarım akbank kullanıyorlar ve daha kullanışlı oldugunu söylüyorlar hakikatende öyle
Ne fark var biliyormusunuz acaba?

papara naays ziraat
Ziraat'de sanirim mobil bankaciliga giirlmiyo 18 yas alti icin

tc ile fotoğrafını onaylayacaksın diğer bankalarda da aynı işlemler var imza vs.
Zaten alacagim vakit subeden alacagim imza isini felan orda halledebiliyomuyuz?

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kaan
Memnunmusunuz hocam uygulamasi felan sorunlumu bi sure velime ait denizbankın banka kartini kullandim uygulamasi deli ediyordu
hocam memnunum artı olarak ziraat bankasının da vardı ama ziraat ta bişey alırken internet üzerinden babama mesaj gidiyordu o kötüydü halk bankasından memnunum

Top Bottom