Neler Yeni

18 Yaş altı mining nasıl yapılır?

Green MAN

80+ Bronze
17 yaşındayım ve harçlığımı çıkartmak için mining yapmak istiyorum ama bir türlü cüzdan bulamadım binance kimlik doğrulaması yapamıyorum 18 yaşının altında olduğum için. Böyle steam kodu alabileceğim bir uygulaması var mı salad io gibi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
17 yaşındayım ve harçlığımı çıkartmak için mining yapmak istiyorum ama bir türlü cüzdan bulamadım binance kimlik doğrulaması yapamıyorum 18 yaşının altında olduğum için. Böyle steam kodu alabileceğim bir uygulaması var mı salad io gibi?
Ailenden birinin üzerine binance hesabı aç.

Gloxy

80+ Bronze
Aga durumunu bilmiyorum ama miningden kastın parayı atayım 3 yıl beklesin diyorsan tamam ama yok işte parayı yatırıcam yükseldiğinde tak satıcam diyorsan bilgin yoksa yapma para kaybedip çıkarsın.

Green MAN

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga durumunu bilmiyorum ama miningden kastın parayı atayım 3 yıl beklesin diyorsan tamam ama yok işte parayı yatırıcam yükseldiğinde tak satıcam diyorsan bilgin yoksa yapma para kaybedip çıkarsın.
Para yatırmayacağım sadece mining yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailenden birinin üzerine binance hesabı aç.
Sizce paribu ya da gate io (ikisinde de hesabım var) iş görür mü. Çok fazla komisyon alıyorlar gibi geldi bana da.

Gloxy

80+ Bronze
Hmmm tamam yanlış anlamışım. Mantıklı ekran kartını biraz yorarsın ama harçlığını çıkarırsın.

Sizce paribu ya da gate io (ikisinde de hesabım var) iş görür mü. Çok fazla komisyon alıyorlar gibi geldi bana da.
Paribu güzel ama binace kadar olamaz. İmkanın varsa ailenden birinin üzerine aç hesabı kullan çatır çatır

Green MAN

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hmmm tamam yanlış anlamışım. Mantıklı ekran kartını biraz yorarsın ama harçlığını çıkarırsın.

Paribu güzel ama binace kadar olamaz. İmkanın varsa ailenden birinin üzerine aç hesabı kullan çatır çatır
Tamamdır teşekkür ederim.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Aralarında en iyisi binance.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İlker İleri
Yasal olarak 18 yaşının üstünde olmak zorundasın. 18 yaşını doldurmadan işlem yapabileceğin borsalar zaten güvenilir olmayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,755
Üyeler
161,900
Son üye
cansevr27
Top Bottom