Alırsın fakat gönderemezsin. Kısıtlı hesap şeklinde açılıyor.Hocam internette para alamıyorsunuz yazmışlar para alamıyormuyuz ibana
ibana para alırsın ama gönderemezsinHocam internette para alamıyorsunuz yazmışlar para alamıyormuyuz ibana
da eft havala gibi şeyler yok papara öneririm.
Param güvendede satış yaptım para gelmiyor iban istiyor papara ibanınıda kabul etmiyor açacağım hesabın ibanını girsem gelir mi para?Alırsın fakat gönderemezsin. Kısıtlı hesap şeklinde açılıyor.
iş bankasından alabilirsin ziraati kullanmadım kesin bir şey diyemeyeceğim ama işbankası ibanı ile itemsatis gibi platformlardan satışlarımı alabiliyordum.Param güvendede satış yaptım para gelmiyor iban istiyor papara ibanınıda kabul etmiyor açacağım hesabın ibanını girsem gelir mi para?
iş bankasından alabilirsin ziraati kullanmadım kesin bir şey diyemeyeceğim ama işbankası ibanı ile itemsatis gibi platformlardan satışlarımı alabiliyordum.
iş bankası kısıtlı değil sanırımAlırsın fakat gönderemezsin. Kısıtlı hesap şeklinde açılıyor.
şubeye göre değişiyor kısıtlar hesap açacağınız şube ile görüşün.iş bankası kısıtlı değil sanırım
Ben lisedeyken 17 yaşında stajyerlik yapacağım için maaş yatması için vakıfbanktan babam ve annemle gidip hesap açmıştık. Kısıtlı felan değildi babam bi iş için 20k attı mesela ben onlara attım felan sorun yoktu.
Teşekkürler arkadaşlar iş bankasını aradım veli ile bütün kısıtlamaları kaldırabiliyormuşuz.şubeye göre değişiyor kısıtlar hesap açacağınız şube ile görüşün.
O da kısıtlı. Muhtemelen tüm bankalar kısıtlayacaktır.iş bankası kısıtlı değil sanırım