18 yaşında baba parasıyla hava atan çocuk

Twitter da 18 yaşında nişanlanan esnaf çocuğunu hepiniz görmüşsünüzdür.
Çocuk video paylaşıyor baba parasıyla aldığı kızla ve arabasıyla hava atıyor.
Biriside çıkıp haset olmayın kudurmayın diye tweet atıyor.
Ben kudurulacak veya haset olunucak bir şey göremiyorum.
Allah mutlu mesut etsin tabii ki de ama önemli olan o kızıda arabayı da kendi paramızla almaktır diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
1760357504620.webp

babasının parası var dıye almasın o zaman ne dıyelım
O ne alaka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babam zengin olsaydı parasını da yerdim havasını da atardım. Doğal bir durum.
Ben hava atmazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoları sana özelden mi gönderiyor devamlı? Evlenmişler mutluluklarını paylaşıyorlar. Yakaladıkları bir hype oldu. Hoşlarına gitmiştir. Karşına çıkmasını istemiyorsan engellersin içerikleri.
Twitter da şans eseri denk geldi Allah mutlu etsin mesele bu değil ki

Twitter da 18 yaşında nişanlanan esnaf çocuğunu hepiniz görmüşsünüzdür.
Çocuk video paylaşıyor baba parasıyla aldığı kızla ve arabasıyla hava atıyor.
Biriside çıkıp haset olmayın kudurmayın diye tweet atıyor.
Ben kudurulacak veya haset olunucak bir şey göremiyorum.
Allah mutlu mesut etsin tabii ki de ama önemli olan o kızıda arabayı da kendi paramızla almaktır diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
kudurmazsan zaten buraya konu açmazdın ayrıca tabi kullanıcak para varsa babamda niye saklayayım ? (görgüsüzlük ayrı burada öyle bir şey yok )

Bence bu çift sosyal medyanın gazına gelip nişanlandı, tamam zengin olabilirsin ama 18 yaşında da nişanlanmak hiç mantıklı değil adam iflas etse her şey biter bide boşanmayla uğraşacaklar

kudurmazsan zaten buraya konu açmazdın ayrıca tabi kullanıcak para varsa babamda niye saklayayım ? (görgüsüzlük ayrı burada öyle bir şey yok )
Her eleştirem her konu açan size göre kudurmuş oluyor paoağan gibi aynı şeyleri söyleyip yok hasetlenme yok kudurma diyorsunuz al oku bunu belki bir şeyler anlarsın
1760435964517.webp

Geri