Neler Yeni

18 yaşında çıkan sivilceler.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Merhaba, 18 yaşındayım. Başta çok fazla sivilcem vardı kırmızı kırmızı cildiyeye gidip bir ilaç kullanmıştım 1.5 ay kullanıp bırakmıştım. ondan sonra sivilcelerimde bayağı bir azalma olmuştu ondan bir ara sonra tekrardan sivilcelerim çıkmaya başladı. Oysa ki yüzümü temiz tutarım, temiz beslenirim, fazla su içerim, her sabah yüzüme buz sürerim ama nedense hala çıkmaya devam ediyor. Ne yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ölücüadam42
Genetik tetikliyor ergenlikte çıktı 21 yaşına kadar devam etti bende eninde sonunda geçer

Kalıcı çözümü beklemek

Clayz

80+ Silver
Merhaba, 18 yaşındayım. Başta çok fazla sivilcem vardı kırmızı kırmızı cildiyeye gidip bir ilaç kullanmıştım 1.5 ay kullanıp bırakmıştım. ondan sonra sivilcelerimde bayağı bir azalma olmuştu ondan bir ara sonra tekrardan sivilcelerim çıkmaya başladı. Oysa ki yüzümü temiz tutarım, temiz beslenirim, fazla su içerim, her sabah yüzüme buz sürerim ama nedense hala çıkmaya devam ediyor. Ne yapabilirim?
cıldıyenın verdıklerınden devam et :D

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Clayz

80+ Silver
kullandığım şey cildi çok tahriş ediyordu, bilemedim.
birdaha cıldıyeye gıt oyle kendı kendıne gecmesını bekleme zaten kendı kendıne gecıcek ama yuzun sıvılcelı dolasmaya gerek yok yanı verdıgı seylerle o surec bıtene kadar azalıyo bu arada belkı alerjı yapmıstır ya da cok yogundur bılemedım

özele git mümkünse devlettikler pek iplemiyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,518
İsim
Diyarhan
Tek önerim temas etme. 20 yaşından sonra bile çıkabilir

Top Bottom