18 yaşında kredi kartı çıkarttırma , limit arttırma ve kredi çekebilirmiyim?

pckpt

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar bir kaç hafta önce 18 yaşına girdim ve staj maaşıyla kredi kartı çıkarttırmak istiyorum limiti ortalama olsa bile yeterli olacaktır kredi kartı nasıl çıkarttırabilirim? kredi skorumu yükseltmem için ne yapmam lazım? bana kredi verirlermi? kredi kartını problem çıkartmadan hangi bankalar verir?

akbanka mobilden ilk üye ol banka kartı çıkart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 hafta içinde arıyorlar genelde kredi kartı 1yıl ücretsiz üye olmak istermisn diye
bu kadar

akbanka mobilden ilk üye ol banka kartı çıkart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 hafta içinde arıyorlar genelde kredi kartı 1yıl ücretsiz üye olmak istermisn diye
bu kadar
yüz yüze görüşme istiyorlar orda 17yasında olsan bile alabılirmisin ?

Merhabalar bir kaç hafta önce 18 yaşına girdim ve staj maaşıyla kredi kartı çıkarttırmak istiyorum limiti ortalama olsa bile yeterli olacaktır kredi kartı nasıl çıkarttırabilirim? kredi skorumu yükseltmem için ne yapmam lazım? bana kredi verirlermi? kredi kartını problem çıkartmadan hangi bankalar verir?
merhaba öncelikle kredi kartı alabilmek için uygun yaştasınız. Ancak bankalar gelir belgesi ve düzenli gelire sahip olmanızı isteyebilir. Öncelikle kredi kartı başvurunuzun onaylanması için kredi notunun yüksek olması gerekir. Ayrıca daha önce banka ürünlerinden birini kulladıysan başvurun daha kolay onay alır. Tabii gerekli belgeleri sunmayı da unutmamalısın. Ama istersen anında kredi kartı veren bankalar konusunda araştırma yap. Bu bankalar süreçsiz onay imkanı verir. Yine de sen bilirsin

kredi kartı için iş bankasını tercih edebilirsiniz limiti yüksek olsun istiyorsanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,731
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri