18 yaşından küçük T.C. vatandaşları yurt dışından yolcu beraberinde cihaz getirebilir ve kendi adlarına kayıt yaptırabilir. 18 yaşından küçükler için kayıt başvuruları; anne, baba ya da yasal temsilcilerinin kendi e-devlet sayfaları üzerinden başvuru türü olarak Çocuğumun bilgileri ile başvuru yapacağım seçeneği işaretlenerek çocuğun bilgileri kullanılmak suretiyle yapılabilmektedir.Merhaba. 18 yaşından küçüğüm ve yurt dışı çıkışı yapıp telefon alacağım. Fakat ürünü kendi adıma kaydettirebiliyor muyum ? 18 yaşından küçük olmam sebebiyle bir sorun çıkar mı ?
Teşekkür ederim hocam. Peki cihazı kapalı kutuda (açılmamış şekilde) getirsem bir sorun teşkil eder mi ? Vergi iadesi vb. durumlar.18 yaşından küçük T.C. vatandaşları yurt dışından yolcu beraberinde cihaz getirebilir ve kendi adlarına kayıt yaptırabilir. 18 yaşından küçükler için kayıt başvuruları; anne, baba ya da yasal temsilcilerinin kendi e-devlet sayfaları üzerinden başvuru türü olarak Çocuğumun bilgileri ile başvuru yapacağım seçeneği işaretlenerek çocuğun bilgileri kullanılmak suretiyle yapılabilmektedir.
18 yaşından küçük T.C. vatandaşları yurt dışından yolcu beraberinde cihaz getirebilir ve kendi adlarına kayıt yaptırabilir. 18 yaşından küçükler için kayıt başvuruları; anne, baba ya da yasal temsilcilerinin kendi e-devlet sayfaları üzerinden başvuru türü olarak Çocuğumun bilgileri ile başvuru yapacağım seçeneği işaretlenerek çocuğun bilgileri kullanılmak suretiyle yapılabilmektedir.Merhaba. 18 yaşından küçüğüm ve yurt dışı çıkışı yapıp telefon alacağım. Fakat ürünü kendi adıma kaydettirebiliyor muyum ? 18 yaşından küçük olmam sebebiyle bir sorun çıkar mı ?
Vergi iadesini aldığınz ülke yapar vatandaşı değilseniz yapar, Türkiye ile alakası yok, 1 adet olursa gümrükte sorun olacağını sanmıyorum.Teşekkür ederim hocam. Peki cihazı kapalı kutuda (açılmamış şekilde) getirsem bir sorun teşkil eder mi ? Vergi iadesi vb. durumlar.
Bildigim kadar yurtdısına anne ve baba noter onaylı bi belge ile gidebiliyorsun onun dısında gidemezsin yasal olarak imei durumunu bilmiyorumMerhaba. 18 yaşından küçüğüm ve yurt dışı çıkışı yapıp telefon alacağım. Fakat ürünü kendi adıma kaydettirebiliyor muyum ? 18 yaşından küçük olmam sebebiyle bir sorun çıkar mı ?
Tamamdır hocam, cevaplar için teşekkür ederim.Vergi iadesini aldığınz ülke yapar vatandaşı değilseniz yapar, Türkiye ile alakası yok, 1 adet olursa gümrükte sorun olacağını sanmıyorum.
Evet noter üzerinden izin almak gerekiyormuş galiba. Kolay bir durum o halledilir.Bildigim kadar yurtdısına anne ve baba noter onaylı bi belge ile gidebiliyorsun onun dısında gidemezsin yasal olarak imei durumunu bilmiyorum
Rica ederim.Tamamdır hocam, cevaplar için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet noter üzerinden izin almak gerekiyormuş galiba. Kolay bir durum o halledilir.
Noteride cıkarmak ücretli sanırım bunuda diyimTamamdır hocam, cevaplar için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet noter üzerinden izin almak gerekiyormuş galiba. Kolay bir durum o halledilir.
Ama cüzzi bişeydiNoteride cıkarmak ücretli sanırım bunuda diyim
alırsın öyle bir sorun olmaz bende pasoport işlerini haledip öyle alacamBiliyorum hocam. Zaten mesajda da belirttim yurt dışına çıkıp kendim alacağım.