180 Cm 70 Kg'yim Ama Zayıfım

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
757
20 yaşındayım. 180 cm'yim ve kilom gün içinde 69-70 arasında değişiyor duruma göre. Kime sorduysam kiloma iyi diyor. Ama şöyle bir sorun var (ki bu durum çocukluğumdan beri böyle). Kaburga kemiklerimin altı (ucu) devamlı çıkık. Güvercin göğsü diye tahmin ettiyseniz hayır, o da yok. Benimle aynı boyda ve benden 10 kilo eksik adamlar tanıyorum ama size yemin ederim onlar benden daha fit duruyor. Yeme içmeme de dikkat eden biriyim, iştahsızlık gibi bir sorunum da yok. Zamanında spor salonuna gittim ama o da bir şey değiştirmedi. Zamanında özgüvensizliğe bağlı olarak duruş bozukluğum (kamburluk) vardı. Sizce sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi? İnanın bu durum yüzünden deniz-havuz gibi yerlere gitmeye utanıyorum. Şimdiden teşekkürler.

70KG 173-175 adamın ideal kilosudur.

180 70 iken yağ oranın az ise zayıf durursun zaten.o kilolu duruyor dediklerin skinny fatdir muhtemelen o yüzden tişörtden öyle gözüküyorlardır.

180 70 iken yağ oranın az ise zayıf durursun zaten.o kilolu duruyor dediklerin skinny fatdir muhtemelen o yüzden tişörtden öyle gözüküyorlardır.
Yok hocam tişörtsüz olarak kastetmiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70KG 173-175 adamın ideal kilosudur.
Benden daha zayıf adamlar tanıyorum hocam ama onlar bile daha iyi duruyor.

10 kg alman lazım

Bence vücudunun hacime ihtiyacı var sağlıklı hacimde yapabilirsin kio ve boyun çok iyi bence ama hacmin düşük gibi duruyor anlattıklarına göre protein odaklı 1-2 kilo alsan bence toparlarsın bir de kamburluk sıkıntı yaratıyor mümkün olduğunca dik otur ve dik yürü sert bir zemine (uzun süre olmasın üşütürsün) uzan bel ve sırtın düzleşir.

Bence vücudunun hacime ihtiyacı var sağlıklı hacimde yapabilirsin kio ve boyun çok iyi bence ama hacmin düşük gibi duruyor anlattıklarına göre protein odaklı 1-2 kilo alsan bence toparlarsın bir de kamburluk sıkıntı yaratıyor mümkün olduğunca dik otur ve dik yürü sert bir zemine (uzun süre olmasın üşütürsün) uzan bel ve sırtın düzleşir.
Yo şu an kamburluk sorunum yok zaten. Sert zemine uzanma işi dediğin gibi işe yarar mı gerçekten?

Bir de nasıl kilo alabilirim bilgili gibisin bu konuda yardımını almak isterim.

Yo şu an kamburluk sorunum yok zaten. Sert zemine uzanma işi dediğin gibi işe yarar mı gerçekten?

Bir de nasıl kilo alabilirim bilgili gibisin bu konuda yardımını almak isterim.
Ben lise de baya kamburdum spor + uzanma ile kamburluğumu azalttım masabaşı çalıştığım için halen biraz var.
Günlük yaklaşık kalori ihtiyacı 2200 kalori bunu sağlıklı bir şekilde 2500 üstü yaparsan kilo alırsın diye tahmin ediyorum ama ben diyetisyen değilim uzman değilim mutlaka uzman birinden destek al benim veya x birinin dediğiyle kalma belki diyetisyenin fark edeceği bir detay ile hızlıca hacmin yükselir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri