180 hz monitör titreme yapar mı ?

180 altına düşünce titreme takılma hisleri yaşarmıyım ? misal: 75 hz monitör oyunda yoğun grafik gereken yerlerde fps 65 60 oldu diyelim titriyor gibi rahatsız eden takılma gibi şeyler oluyor bunlar olur mu adaptive sync özelliği bunları yok edermiş kullananlar deneyimi yazabilir mi ?
Sync açıyorum ben monitör 180 hz de oyun 80-60 arası sürekli gidip geliyor titreme yırtılma vs yok

Ekler

• Screenshot_2024-11-25-17-04-20-700_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-11-25-17-04-20-700_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    575.3 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
Evet bu;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör ve ekran kartiniz nedir kullandığınız sync nedir adaptive sync mi? Free sync mi? G sync mi?
AMD ekran kartı free sync destekler bu monitörde freesync destekliyor sadece bendeki sistem 4060 alsam mı almasammi bilemedim

kanka hiçbir hz değerinde titremez aslında. Mesela 180hz kullanıyorum, 144hz'e düşürsem titreme hissederim çünkü 180'e alıştım. Hz düşersen titreme hissedersin

Bu mümkünmü? Sadece freesync destekli monitörler amdde çalıştığını biliyorum.
Yoo FreeSync teknolojisini Nvidia da kullanabilir. AMD açık kaynak sunuyor çoğu teknolojisini zaten. Artık genel adı da Adaptive Sync gibi şeyler oldu.

Yoo FreeSync teknolojisini Nvidia da kullanabilir. AMD açık kaynak sunuyor çoğu teknolojisini zaten. Artık genel adı da Adaptive Sync gibi şeyler oldu.
Kısacası hocamın attığı monitör gsync destekliyor ozaman alayım.

Geri