hocam dışarıya ses göndermiyo demi? ve usbeylemi çalışıyo? pc de jack girişleri bozukGameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
nasıl .d''eeee öncelikle selam'' başlığı düzeltir misiniz?
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Usb sadece rgb için en yüksek seste belki verebilir dışarıya çünkü sesi baya yüksek, en yüksekte kullanamazsın yani uzun süre. Jack girişleri ile çalışıyor yani kullanamazsın ama çok iyi kulalık öneririm kullanıyorum memnunumhocam dışarıya ses göndermiyo demi? ve usbeylemi çalışıyo? pc de jack girişleri bozuk
şimdiki başlığınız daha iyi.nasıl .d
hmm mlsf ben usbli arıyomUsb sadece rgb için en yüksek seste belki verebilir dışarıya çünkü sesi baya yüksek, en yüksekte kullanamazsın yani uzun süre. Jack girişleri ile çalışıyor yani kullanamazsın ama çok iyi kulalık öneririm kullanıyorum memnunum