Cassius Clay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
- Bütçe
- 2000
1800 2000 civarına önerebileceğiniz başka model var mıdır? xbox 9.gen önermeyin lütfen
Hocam 8 bit do yu çok övdü birisi bana attığınız model ile aralarındaki farka bakabileceğim yer var mı
Sağ olun hocam amazondan alacaktım yoksaBen bunu aldım faizsiz 3 taksit neredeyse her karta. Sitede az gez 50tl de kupon veriyor.
![]()
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Brownie Kahverengi - 1,832.50 TL + KDV
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Brownie Kahverengi ,www.gizala.com.tr
2 modeli de forumlarda ovuyolar zaten tam emin olmamakla beraber 8bit tenknolojik olarak daha ust seviye olabilir ama ben yine de wraith deki modeli tercih ederdim ki alicam da(hosuma gidiyor tasarim vs olarak)Hocam 8 bit do yu çok övdü birisi bana attığınız model ile aralarındaki farka bakabileceğim yer var mı
Aynı satıcı zaten ama amazonda taksit yokSağ olun hocam amazondan alacaktım yoksa
Wraith modelinin daha iyi olduğu bir konu var mı kafa göz dalarak almak istemem2 modeli de forumlarda ovuyolar zaten tam emin olmamakla beraber 8bit tenknolojik olarak daha ust seviye olabilir ama ben yine de wraith deki modeli tercih ederdim ki alicam da(hosuma gidiyor tasarim vs olarak)
Wraith modelinin daha iyi olduğu bir konu var mı kafa göz dalarak almak istemem
fantechworld.com
Hocam 8bit do daha iyi geldi zaten daha popüler bir model sağ olun8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller | 8BitDo
The Ultimate 2C Wireless Controller is redesigned from the Ultimate C with a 1000Hz polling rate, extra bumpers, Hall Effect joysticks and triggers, and refined D-pad.www.8bitdo.com
Shooter III WGP13S - Multi-Platform Hall-Effect Gamepad – Fantech World
Enhance your gaming experience with the Fantech Shooter III WGP13S gamepad. Featuring multi-platform compatibility, dual hall-effect, motion sensor, wireless convenience, and precision control, this gamepad is designed for gamers seeking advanced features at an affordable price.fantechworld.com
Hayırlısı hocamAynı satıcı zaten ama amazonda taksit yokBenimki geldi de test edemedim anca haftaya. Muhtemelen benden önce denemiş olursunuz. Ultimate C vardı onu kardeşime verip 2cye geçtim.
Msi Xbox ı falan boşver git bunlardan bütçene uygun olanı al.1800 2000 civarına önerebileceğiniz başka model var mıdır? xbox 9.gen önermeyin lütfen
Çıkamam hocam ne yqzıkki o fiyatlaraMsi Xbox ı falan boşver git bunlardan bütçene uygun olanı al.
EOS Pro yu öneririm bütçem yetmediği için Shooter III ü aldım ondan da çok memnunum ama aradaki farka değecek özellikleri var
Oyun Kolları
wraithesports.com