onun için de konu açtım alınır mı diye de kötü diyen çok oldu ondan soğudum birazŞu an marka ürünler arasında Razer Blackshark var Itopya'da ama mikrofon ve kablo kalitesini beğeneceğini düşünmüyorum bu yüzden daha çok fiyat performans ürünlerine yönelebilirsin. Havit ürünleri çok popüler şu sıralar ama millet aldığına pişman oluyor ses kalitesi yüzünden. O yüzden Gamepower Raijin falan bakabilirsin onun mikrofon kalitesi stüdyo kulaklıklarıyla birebir. YouTube incelemelerine bak.
Yok soğumana gerek yok milletin lafına güvenme 4 yıl kullandım eskittim başka kulaklığa geçtim alabilirsin pişman olmazsın kötü diyenler doğru dürüst 1 tane kulaklık öneremezler bu bütçedeonun için de konu açtım alınır mı diye de kötü diyen çok oldu ondan soğudum biraz
bu piyasadan kalkmış herhaldeŞu an marka ürünler arasında Razer Blackshark var Itopya'da ama mikrofon ve kablo kalitesini beğeneceğini düşünmüyorum bu yüzden daha çok fiyat performans ürünlerine yönelebilirsin. Havit ürünleri çok popüler şu sıralar ama millet aldığına pişman oluyor ses kalitesi yüzünden. O yüzden Gamepower Raijin falan bakabilirsin onun mikrofon kalitesi stüdyo kulaklıklarıyla birebir. YouTube incelemelerine bak. Örneğin:
Tüh ya stoğu bitmiş bunun sürekli stoğu bitip yenileniyor bilmiyorum ne zaman yenileneceğini maalesef ama 4 yıl kullandığımı şöyle kanıtlayayımbu piyasadan kalkmış herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Gamepower Raijin Rainbow 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Raijin Rainbow 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Raijin Rainbow 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
başka önerin yoksa blackshark v2 x i alcamTüh ya stoğu bitmiş bunun sürekli stoğu bitip yenileniyor bilmiyorum ne zaman yenileneceğini maalesef ama 4 yıl kullandığımı şöyle kanıtlayayım
Alıntıyı görüntüle
Yok kanka alabilirsin ama kablosu aşırı ince dikkat et en ufak bi aşınmada çekiştirmede elinde kalır uğraştırır seni YouTube'dan da mikrofon testlerini izlebaşka önerin yoksa blackshark v2 x i alcam
mikrofon testlerine baktım iyi gibiydiYok kanka alabilirsin ama kablosu aşırı ince dikkat et en ufak bi aşınmada çekiştirmede elinde kalır uğraştırır seni YouTube'dan da mikrofon testlerini izle