Neler Yeni

1800 TL Kulaklık Önerisi

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
bugra
Arkadaşlar 1800 tl bütçem var. cs2 valorant çok oynamıyorum. basslı şarkılar dinliyorum ses kalitesi üzmeyecek, mikrofonu iyi bi kulaklık arıyorum.

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yaren
Şu an marka ürünler arasında Razer Blackshark var Itopya'da ama mikrofon ve kablo kalitesini beğeneceğini düşünmüyorum bu yüzden daha çok fiyat performans ürünlerine yönelebilirsin. Havit ürünleri çok popüler şu sıralar ama millet aldığına pişman oluyor ses kalitesi yüzünden. O yüzden Gamepower Raijin falan bakabilirsin onun mikrofon kalitesi stüdyo kulaklıklarıyla birebir. YouTube incelemelerine bak. Örneğin:

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an marka ürünler arasında Razer Blackshark var Itopya'da ama mikrofon ve kablo kalitesini beğeneceğini düşünmüyorum bu yüzden daha çok fiyat performans ürünlerine yönelebilirsin. Havit ürünleri çok popüler şu sıralar ama millet aldığına pişman oluyor ses kalitesi yüzünden. O yüzden Gamepower Raijin falan bakabilirsin onun mikrofon kalitesi stüdyo kulaklıklarıyla birebir. YouTube incelemelerine bak.
onun için de konu açtım alınır mı diye de kötü diyen çok oldu ondan soğudum biraz

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yaren
onun için de konu açtım alınır mı diye de kötü diyen çok oldu ondan soğudum biraz
Yok soğumana gerek yok milletin lafına güvenme 4 yıl kullandım eskittim başka kulaklığa geçtim alabilirsin pişman olmazsın kötü diyenler doğru dürüst 1 tane kulaklık öneremezler bu bütçede

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
bugra
Şu an marka ürünler arasında Razer Blackshark var Itopya'da ama mikrofon ve kablo kalitesini beğeneceğini düşünmüyorum bu yüzden daha çok fiyat performans ürünlerine yönelebilirsin. Havit ürünleri çok popüler şu sıralar ama millet aldığına pişman oluyor ses kalitesi yüzünden. O yüzden Gamepower Raijin falan bakabilirsin onun mikrofon kalitesi stüdyo kulaklıklarıyla birebir. YouTube incelemelerine bak. Örneğin:

bu piyasadan kalkmış herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yaren
bu piyasadan kalkmış herhalde

Tüh ya stoğu bitmiş bunun sürekli stoğu bitip yenileniyor bilmiyorum ne zaman yenileneceğini maalesef ama 4 yıl kullandığımı şöyle kanıtlayayım

h.png

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yaren
başka önerin yoksa blackshark v2 x i alcam
Yok kanka alabilirsin ama kablosu aşırı ince dikkat et en ufak bi aşınmada çekiştirmede elinde kalır uğraştırır seni YouTube'dan da mikrofon testlerini izle

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
bugra
Yok kanka alabilirsin ama kablosu aşırı ince dikkat et en ufak bi aşınmada çekiştirmede elinde kalır uğraştırır seni YouTube'dan da mikrofon testlerini izle
mikrofon testlerine baktım iyi gibiydi

bide ses kartı fln almam lazım mı b550m pro vdh var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,716
Üyeler
169,326
Son üye
TheYusuf36