18000 TL Leptop Önerisi

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
18000
Herkese merhaba. Üniversite için bir laptop arıyorum. Aradığım kriterlerin içerisinde bataryası uzun süreler boyunca kullanabileceğim bir laptop olsun. Sadece iş için değil aynı zamanda LoL, CS:GO, GTA 5 gibi oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Acer vs istemiyorum. Teknik desteği rezalet diyorlar.

Bütçenin biraz daha üstüne çıkabilirsen bu çok iyi olur ama batarya konusunda emin değilim.

sepette 18.999,00 TL
Hocam maalesef bunu alabilme bütçem yok. Anlık olarak piyasa değiştiği için MAX 18.000TL'm var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bi sorum olucak. Bu çok hoşuma gitti fakat Özelliklerinde interneti yok diyor? Nasıl yani internet bağlayamayacak mıyım?

Son düzenleme:
Birde bi sorum olucak. Bu çok hoşuma gitti fakat Özelliklerinde interneti yok diyor? Nasıl yani internet bağlayamayacak mıyım?
RJ45 Lan portu yok diyor. Wifi ile bağlayabilirsiniz. Dilerseniz Type-C to RJ45 Lan dönüştürü tarzında bir ara aparat kullanarak da internet kablosu bağlayabilirsiniz. Ancak cihazdaki portlar destekliyor mu bilmiyorum.

Cihazda Wifi 6 kart bulunuyor. Kablolu bağlantıya pek ihtiyaç duyacağınızı zannetmiyorum. İnternete bağlandığınız modemde de Wifi 6 var ise hiç ama hiç ihtiyaç duymazsınız.

Geri