Mert Kahraman
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Bildiğimiz markalardan olursa sevinirim frysnc olursa Bi tık daha iyi olur
daha yeni bir konu okumuştum sanırım bu monitor de ölü piksel oluyormuş![]()
AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ama benim önerim 200 TL daha çık bunu al
AOC mu Acer mi ?daha yeni bir konu okumuştum sanırım bu monitor de ölü piksel oluyormuş
aceri çoğu kişi önermiyor bende önermiyorum parlaklık olarak baya kötü bu monitör hz haricinde hiçbir numarası özelliği yok. hele garanti servisine allah düşmanımı düşürmesin. süründürüyorlar.![]()
AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com
AOC olması lazım öyle hatırlıyorum bu forum da okudum 15 dk önce falanAOC mu Acer mi ?
bu acer değil AOCaceri çoğu kişi önermiyor bende önermiyorum parlaklık olarak baya kötü bu monitör hz haricinde hiçbir numarası özelliği yok. hele garanti servisine allah düşmanımı düşürmesin. süründürüyorlar.![]()
aceri çoğu kişi önermiyor bende önermiyorum parlaklık olarak baya kötü bu monitör hz haricinde hiçbir numarası özelliği yok. hele garanti servisine allah düşmanımı düşürmesin. süründürüyorlar.![]()
Yani biraz şans işi ölü pixelAOC olması lazım öyle hatırlıyorum bu forum da okudum 15 dk önce falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu acer değil AOC
Kanka curved pek sevmiyorum düz olsaydı alabilirdim![]()