Neler Yeni

18300 TL'YE Monitör Dahil Sistem Önerisi

Silinsin

80+ Silver
Biliyorum ben monitör seçimi yaparken dikkat edilecek hususlara kardeşim 300nit ideal olanıdır Zaten onu da biliyorum ekstra 8bit olması gerekiyor onu da ekleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki sadece tavsiye alternatifler olabilir dedim zaten 😉
300 nit ideal olanı değil kullanımı uygun olması için en az gereken değerdir hdr Kullanmak için en az 550 üzeri tavsiye edilir gerçek 8 bit sadece oyun için genel geçer tavsiyedir imkan varsa en az 10 bit olması renk zenginliği açısından daha iyidir. 10 bit üstü profesyonel olmadıkça farkedecek bir şey değil zaten. Başta iyi niyetle yazdım çünkü kimsenin 250 nitde güneşli odada acı çekmesini istemem ama sizin emojiler de bir değişik yaş büyüdükçe tavsiye alma veya gerçekleri görme yetimiz azalıyor galiba.
Saygılar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
300 nit ideal olanı değil kullanımı uygun olması için en az gereken değerdir hdr Kullanmak için en az 550 üzeri tavsiye edilir gerçek 8 bit sadece oyun için genel geçer tavsiyedir imkan varsa en az 10 bit olması renk zenginliği açısından daha iyidir. 10 bit üstü profesyonel olmadıkça farkedecek bir şey değil zaten.
Kardeşim o söylediğin değer deki monitörler ne kadar onu da biliyorsundur zaten biz normal vatandaşın erişebileceği bir şey değil yoksa bende üst seviye parçalar ile öneride bulunabilirim istediğin özellikte tabii ki 10 bit olması lazım hatta mümkünse mini LED oled paneller daha iyi ama herkes zengin değil dar bütçeli insanlar daha fazla olduğu için onları söyledim Zaten parası olan en iyisini alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 nit ideal olanı değil kullanımı uygun olması için en az gereken değerdir hdr Kullanmak için en az 550 üzeri tavsiye edilir gerçek 8 bit sadece oyun için genel geçer tavsiyedir imkan varsa en az 10 bit olması renk zenginliği açısından daha iyidir. 10 bit üstü profesyonel olmadıkça farkedecek bir şey değil zaten. Başta iyi niyetle yazdım çünkü kimsenin 250 nitde güneşli odada acı çekmesini istemem ama sizin emojiler de bir değişik yaş büyüdükçe tavsiye alma veya gerçekleri görme yetimiz azalıyor galiba.
Saygılar.
Yani knka paran varsa sınır yok 😊

Silinsin

80+ Silver
Kardeşim o söylediğin değer deki monitörler ne kadar onu da biliyorsundur zaten biz normal vatandaşın erişebileceği bir şey değil yoksa bende üst seviye parçalar ile öneride bulunabilirim istediğin özellikte tabii ki 10 bit olması lazım hatta mümkünse mini LED oled paneller daha iyi ama herkes zengin değil dar bütçeli insanlar daha fazla olduğu için onları söyledim Zaten parası olan en iyisini alır
Burada tavsiye üzerine tartışmadık 8 bit olması gerekiyor 300 nits olması gerekiyor cümlelerinize ithaf eden bir cevap verdim. Yoksa gerçek 8 bitler de pek bütçe dostu değil zaten yüksek hz değerindeyken hele.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Burada tavsiye üzerine tartışmadık 8 bit olması gerekiyor 300 nits olması gerekiyor cümlelerinize ithaf eden bir cevap verdim.
Bütçe olarak söylemek istedim onu oradan yanlış söylemiş olabilirim düzelteyim 🤗

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,203
Üyeler
163,616
Son üye
dszefo