Hangi asus?Max 18k civarı laptop önerilerniz nelerdir güncel durumda yeniden önerilerinizi görmek istedim ekstra olarak Asus laptop kullanan varsa içinizde düşünceleri nelerdir
Tuf serisi genellikle 90w ekran kartına sahiptir.İkisi hakkındada görüşlerinizi alabilirim pek bilmiyorum o kısmını
5600h testlerde 80 dereceleri geçmiyor.Amd işlemci hakkında pek olumlu şeyler duymuyorum sizin görüşünüz nedir
Laptoplarda pek bir bilgim yok. Amd olarak. Rtx 3060ı görünce bir atayım dedim.Amd işlemci hakkında pek olumlu şeyler duymuyorum sizin görüşünüz nedir
Yani özellikle amd konusunda çok cahilim diyebilirim içime su serpicek birkaç öneriniz veya eleştiriniz varsa esirgemeden söylerseniz bildiğiniz her şeyi çok sevinirim amd kullanan birkaç arkadaşımdan çok olumlu şeyler duyamadım çünkü bu yüzden bir tık ön yargım var gibiTuf serisi genellikle 90w ekran kartına sahiptir.
Rog serisi ise 140w
Aralarında 5-10 fps oynar.
Tuf daha bütçe dostu rog ise üst segmente oynar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600h testlerde 80 dereceleri geçmiyor.
Öneririm.
Laptoplarda özellikle en büyük sorun ısıdır.Yani özellikle amd konusunda çok cahilim diyebilirim içime su serpicek birkaç öneriniz veya eleştiriniz varsa esirgemeden söylerseniz bildiğiniz her şeyi çok sevinirim amd kullanan birkaç arkadaşımdan çok olumlu şeyler duyamadım çünkü bu yüzden bir tık ön yargım var gibi
Anladım çok teşekkür ediyorum dikkate alarak inceleyeceğimLaptoplarda özellikle en büyük sorun ısıdır.
Bende 7. Nesil i7 laptop vardı.
Oyuna girer girmez 97’lere çıkardı.
Bu da fps dropları yapıyor.
Günümüz laptoplarında ise 87-90 derecelere kadar makul kabul ediliyor.
80 dereceler ise normal.
75’ler ise artık iyi kategorisinde.
Aşağıdaki videoda 5600h işlemcili lenovo 75-83 derece arasında çalışıyor.
Yukarı attığım diğer acer ise yine aynı işlemciye sahip ve 75 derecelerde genel olarak.
Bu da acer’ın aynı işlemciye sahip olmasına rağmen daha bie soğutmaya sahip olduğunu gösteriyor.
Bu ürün M2 SSD ye mi sahip acaba buna dair bir bilgi bulamadım da siz biliyor musunuz ?Laptoplarda özellikle en büyük sorun ısıdır.
Bende 7. Nesil i7 laptop vardı.
Oyuna girer girmez 97’lere çıkardı.
Bu da fps dropları yapıyor.
Günümüz laptoplarında ise 87-90 derecelere kadar makul kabul ediliyor.
80 dereceler ise normal.
75’ler ise artık iyi kategorisinde.
Aşağıdaki videoda 5600h işlemcili lenovo 75-83 derece arasında çalışıyor.
Yukarı attığım diğer acer ise yine aynı işlemciye sahip ve 75 derecelerde genel olarak.
Bu da acer’ın aynı işlemciye sahip olmasına rağmen daha bie soğutmaya sahip olduğunu gösteriyor.
acer mı lenovo mu?Anladım çok teşekkür ediyorum dikkate alarak inceleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ürün M2 SSD ye mi sahip acaba buna dair bir bilgi bulamadım da siz biliyor musunuz ?