Bir türlü zamanında alamadım şu an bu bütçeye rtxli laptop var mı ? En kötü işlemcisi iyi gtx 1650 li laptop önerilerinizi bekliyorum. Cyberpunkı low-mid açsa yeter
Monster almam hocam zatenİleride DDR5 RAM alırım diyorsanız. https://www.akakce.com/laptop-noteb...dos-dizustu-bilgisayar-fiyati,2006565721.html
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıdaki Abra Clevo kasa alınmaz.
Victusta herhangi bir ısınma sorunu var mı çünkü Pavilion falan eski modeller ısınıyor ? Lenovo için adaptör değişimine vakit ayıramayabilirim öğrenciyim victusun detaylı verilerini atabilecek varsa sevinirim.İleride DDR5 RAM alırım diyorsanız. https://www.akakce.com/laptop-noteb...dos-dizustu-bilgisayar-fiyati,2006565721.html
Yukarıdaki Abra Clevo kasa alınmaz.
Victusta ısınma sorunu yok gayet iyi bir cihaz. Ryzen 5 6600H için veri arıyorum şu anda. 12.nesil için bir kaynak vardı.Monster almam hocam zaten
Victusta herhangi bir ısınma sorunu var mı çünkü Pavilion falan eski modeller ısınıyor ? Lenovo için adaptör değişimine vakit ayıramayabilirim öğrenciyim victusun detaylı verilerini atabilecek varsa sevinirim.
Victusta ısınma sorunu yok gayet iyi bir cihaz. Ryzen 5 6600H için veri arıyorum şu anda. 12.nesil için bir kaynak vardı.
Hocam iyi akşamlar. Bir kaç test, forum araştırmasından sonra sıcaklıkların genelde 80-90 derece civarı olduğunu öğrendim bu bir sorun mu ?5600H modeli için bu, ama yine de aman aman bir fark olacağını düşünmüyorum. Isı değerleri gayet iyi.
Görüntüleri görebilir miyim?Hocam iyi akşamlar. Bir kaç test, forum araştırmasından sonra sıcaklıkların genelde 80-90 derece civarı olduğunu öğrendim bu bir sorun mu ?
geçen seneki 3050li victuslar cayır cayır ısınıyordu düzelttilerse bilmiyorumMonster almam hocam zaten
Victusta herhangi bir ısınma sorunu var mı çünkü Pavilion falan eski modeller ısınıyor ? Lenovo için adaptör değişimine vakit ayıramayabilirim öğrenciyim victusun detaylı verilerini atabilecek varsa sevinirim.
Görüntüleri görebilir miyim?
Bu değerler yük altında + Witcher 3 Yüksek ayarların sıcaklıkları.