Kanka şuan 3060 ti li sistemlerin hepsi 18k maalesef. Ben senin yerinde olsam Modart M9 alırdım 1k pahalı da olsa sonuçta o alacağın sistemde sıfır olacak sadece fatura başka bir elemanın adına kayıtlı olacakboşa bakmaya gerek yok hocam benim peder almaz başka varsa önereceğiniz sevinirim
Almadan önce bi bak kanka kutusu açılmışsa alma sıfır olduğundan emin olHocam güveneyimmi ne dersiniz pederi ikna etmek bi tarafa ben pek 2. olayına sıcak bakmıyorum içime kurt düşüyor
diyelim sisteme garanti süresinde bir şey oldu o adamın adına olan faturayla gitsem garantiye alırlarmı kabul ederler miKanka şuan 3060 ti li sistemlerin hepsi 18k maalesef. Ben senin yerinde olsam Modart M9 alırdım 1k pahalı da olsa sonuçta o alacağın sistemde sıfır olacak sadece fatura başka bir elemanın adına kayıtlı olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Almadan önce bi bak kanka kutusu açılmışsa alma sıfır olduğundan emin ol
Bir sıkıntı olmaz hocam gönderebilirsinizdiyelim sisteme garanti süresinde bir şey oldu o adamın adına olan faturayla gitsem garantiye alırlarmı kabul ederler mi
13,300 e vereyim aynısını dolap üzerinden sıfırArkadaşlar şu sistemi almak istiyorum
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
işlemciyi 12400f yapacağım ama ssdde 3x4 diye bir ibare gen3 sanırsam gen4 ile fazla farkı var mıdır illa gen 4 olması için samsung 500 gb olanı almam gerekir mi
Arkadaşlar şu sistemi almak istiyorum
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
işlemciyi 12400f yapacağım ama ssdde 3x4 diye bir ibare gen3 sanırsam gen4 ile fazla farkı var mıdır illa gen 4 olması için samsung 500 gb olanı almam gerekir mi
İyi kanka 3060 yeter diyorsan. Ama 3060 ti %25 daha performanslı bunu unutma
hocam şöyle bir şey yaptım nasıl
yanına bunu alacağımASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet çok fark eder örneğin 15-20 FPS cyberpunkta3060 12 3060ti 8 gb fark eder mi
Evet stokta yoksa başka fan takıyorlarmis3060 12 3060ti 8 gb fark eder mi
hocam bu ne demek yani amdnin stok fanı yerine başka fan mı takacaklar