sistem güzel de Amd ekran kartı var ama :/azcık aşarsan bütçeyi;
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
isteklerini gördüm ama bundan daha iyisi var mı bilemiyorumsistem güzel de Amd ekran kartı var ama :/
6800 ekran kartının rakibi hangi karttır ?isteklerini gördüm ama bundan daha iyisi var mı bilemiyorum
hocam adam nvidia ekran kartı istemiş saf güçte 5-20 fps fazla alıcam diye yazılım hatasına düşmesinazcık aşarsan bütçeyi;
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Öneriniz varmı sistem ?hocam adam nvidia ekran kartı istemiş saf güçte 5-20 fps fazla alıcam diye yazılım hatasına düşmesin
Monitörüm 1080p ancak İleride 2k'ya geçecem. Gpu tercihim Nvdia'dan yana bu arada.
Artık bilemiyorum AMD kullanıyorum ama bir sorun ile karşılaşmadım, arkadaşta temiz kullanırsa düşmez.hocam adam nvidia ekran kartı istemiş saf güçte 5-20 fps fazla alıcam diye yazılım hatasına düşmesin
hocam amd driver hatalarında bir şey yapmıyor diyorlar bazı forum kullanıcıları bende emin olamadımArtık bilemiyorum AMD kullanıyorum ama bir sorun ile karşılaşmadım, arkadaşta temiz kullanırsa düşmez.
r5 5600 ve 3060ti olanı değermi? aslında aklımda olan o 2k monitöre gectıgımde fps ne olur ?BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600 oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
BLADE-3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-3060Ti oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
6800 ekran kartının rakibi hangi karttır ?
bilemiyorum hocam ben bir sorun yaşamadım dediğim gibihocam amd driver hatalarında bir şey yapmıyor diyorlar bazı forum kullanıcıları bende emin olamadım