Adam yaşlılıktan artık ayakta bile zor yürüyor (yansıtmıyorlar medyada) tahminimce 3 yıl sonra ölür gider.Neyseki vatanımızı satmadık İnşallah bizi bu hükümete mahkum edenleri açlık sefalet içinde görürüz…
3 yıl çok. Allahım sen konuyu biliyorsunAdam ayakta yürüyemiyor ki (yansıtmıyorlar) tahminimce 3 yıl sonra ölür gider.
Hadi in-Adam yaşlılıktan artık ayakta bile zor yürüyor (yansıtmıyorlar medyada) tahminimce 3 yıl sonra ölür gider.
telefonu aldığında kayıt ettirmen gerekiyordu o 6k dan 20k ya çıktı işte2.si yani telefon getirme ücretimi 20k pek anlamadım
İMEİ kaydı için 6.091 ₺ ücret varmış onu 20.000 ₺ yapmış akıllı hükümetimiz(!)2.si yani telefon getirme ücretimi 20k pek anlamadım
Dayılar sesi yok olm vergiler ile yurtdışında daha pahalı her şey sadece gıda ucuz trde yurtdışına göre ben 14 pro maxide rüyamda görürüm s23 ultra alırsam şükredeyim zamlanmadı dimi%100 olsun memnun herkes
2024 de mi geçerli yoksaİMEİ kaydı için 6.091 ₺ ücret varmış onu 20.000 ₺ yapmış akıllı hükümetimiz(!)
Ümit Özdağ bu iktidar 5 sene dayanmayacak diyor maksimum 1.5 yıl içinde tekrar bir seçim yapacak ve kendi yerine başka birisini aday olarak gösterecek diyordu umarım bir bildiği vardır. Birde bu iktidar seçimden önce kasayı boşalttı yeni gelen iktidarın elinde patlasın diye planlar bu şekildeydi ama kendi kazdıkları kuyuya düştüler ve ellerinde patladı aslında bir açıdan baktığımızda kazanmaları çok iyi oldu muhalefet kazansaydı Erdoğan muhalafet yapıp bakın ülkeyi batırdılar diyip atıp tutacaktıAdam yaşlılıktan artık ayakta bile zor yürüyor (yansıtmıyorlar medyada) tahminimce 3 yıl sonra ölür gider.