Doğru bunu tahmin etmiştim. Erdoğan "Daha iktidara geçtikleri ilk ayda ne oldu gördünüz değil mi? Bakınız dolar 26 ₺ oldu ama oy vermeyenler düşünsün vb." yorumlar yapardı her türlü.Ümit Özdağ bu iktidar 5 sene dayanmayacak diyor maksimum 1.5 yıl içinde tekrar bir seçim yapacak ve kendi yerine başka birisini aday olarak gösterecek diyordu umarım bir bildiği vardır. Birde bu iktidar seçimden önce kasayı boşalttı yeni gelen iktidarın elinde patlasın diye planlar bu şekildeydi ama kendi kazdıkları kuyuya düştüler ve ellerinde patladı aslında bir açıdan baktığımızda kazanmaları çok iyi oldu muhalefet kazansaydı Erdoğan muhalafet yapıp bakın ülkeyi batırdılar diyip atıp tutacaktı
10 Temmuz itibari ile geçerli olacak. Yâni 3 gün sonraDayılar sesi yok olm vergiler ile yurtdışında daha pahalı her şey sadece gıda ucuz trde yurtdışına göre ben 14 pro maxide rüyamda görürüm s23 ultra alırsam şükredeyim zamlanmadı dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2024 de mi geçerli yoksa
6k dan 20k umarım 2024 geçerli olur yoksa bittim 14 pro max alacaktımDoğru bunu tahmin etmiştim. Erdoğan "Daha iktidara geçtikleri ilk ayda ne oldu gördünüz değil mi? Bakınız dolar 26 ₺ oldu ama oy vermeyenler düşünsün vb." yorumlar yapardı her türlü.
abov hemen koş bankaya yoksa benim sonum pro maxi almam lazım hem güzel hem efsane işte iphone yaDoğru bunu tahmin etmiştim. Erdoğan "Daha iktidara geçtikleri ilk ayda ne oldu gördünüz değil mi? Bakınız dolar 26 ₺ oldu ama oy vermeyenler düşünsün vb." yorumlar yapardı her türlü.
10 Temmuz itibari ile geçerli olacak. Yâni 3 gün sonra
%100 yapardı sonra siddin sene solcu partiler bir daha iktidara gelemezdi aslında çok iyi olduDoğru bunu tahmin etmiştim. Erdoğan "Daha iktidara geçtikleri ilk ayda ne oldu gördünüz değil mi? Bakınız dolar 26 ₺ oldu ama oy vermeyenler düşünsün vb." yorumlar yapardı her türlü.
10 Temmuz itibari ile geçerli olacak. Yâni 3 gün sonra
Arkadaşlar kendi fikrim ben de bu hükümeti desteklemiyorum ama inşallah daha fazla zam gelir vs demek. Yazık değil mi... Gerçekten bu zihniyeti anlamıyorum