Neler Yeni

🔥 %18'lik KDV artık %20 oldu! Noter, tapu, pasaport vb tüm harçlara zam!

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
allah devletimize zeval vermesin maaşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,914
İsim
Burak Karadağ
Ümit Özdağ bu iktidar 5 sene dayanmayacak diyor maksimum 1.5 yıl içinde tekrar bir seçim yapacak ve kendi yerine başka birisini aday olarak gösterecek diyordu umarım bir bildiği vardır. Birde bu iktidar seçimden önce kasayı boşalttı yeni gelen iktidarın elinde patlasın diye planlar bu şekildeydi ama kendi kazdıkları kuyuya düştüler ve ellerinde patladı aslında bir açıdan baktığımızda kazanmaları çok iyi oldu muhalefet kazansaydı Erdoğan muhalafet yapıp bakın ülkeyi batırdılar diyip atıp tutacaktı
Doğru bunu tahmin etmiştim. Erdoğan "Daha iktidara geçtikleri ilk ayda ne oldu gördünüz değil mi? Bakınız dolar 26 ₺ oldu ama oy vermeyenler düşünsün vb." yorumlar yapardı her türlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dayılar sesi yok olm :ROFLMAO: vergiler ile yurtdışında daha pahalı her şey sadece gıda ucuz trde yurtdışına göre ben 14 pro maxide rüyamda görürüm s23 ultra alırsam şükredeyim zamlanmadı dimi

2024 de mi geçerli yoksa
10 Temmuz itibari ile geçerli olacak. Yâni 3 gün sonra

Berkarda

80+ Silver
Doğru bunu tahmin etmiştim. Erdoğan "Daha iktidara geçtikleri ilk ayda ne oldu gördünüz değil mi? Bakınız dolar 26 ₺ oldu ama oy vermeyenler düşünsün vb." yorumlar yapardı her türlü.
6k dan 20k umarım 2024 geçerli olur yoksa bittim 14 pro max alacaktım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Siz daha durun bunlar iyi günler

Berkarda

80+ Silver

abov hemen koş bankaya yoksa benim sonum pro maxi almam lazım hem güzel hem efsane işte iphone ya

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Alpaslan Çevikel

%100 yapardı sonra siddin sene solcu partiler bir daha iktidara gelemezdi aslında çok iyi oldu

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
Yapıyosunuz ay bitimine yap ay başına yap ayın 10u ne ya.
ayın yarısı %18 yarısı %20 yarısı 8 yarısı %10. ulan koca ülkeyi bakkal yönetir gibi yönetiyorlar.

Farex

80+ Silver
Bakın ben ekonomi eğitim var benim size tam net tarihi veriyorum asıl ülkenin batışını aralıkta göreceksiniz aralığa kadar küçük küçük zamlar olacak dolar artacak hafif hafif ama asıl olay aralıkta olacak elinizi çabuk tutun aralığa kadar aldığınız her şey sizin için kardır.

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Çelebi
Arkadaşlar kendi fikrim ben de bu hükümeti desteklemiyorum ama inşallah daha fazla zam gelir vs demek. Yazık değil mi... Gerçekten bu zihniyeti anlamıyorum

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Ohhhh az bile bizim millete.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular