papua gibi ol dolar boşver istersen 1m olsunHomo Sapiens olarak geri nasıl evrimleşebiliriz?
Bed kapasitesi ne allahin koyunu bi sus beben bugün tr dışına çıkayım uçak mı bulayım yüzmenistana
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim kk kendi söyledi bende memnun değilim 10k bed kapasite varken 5 katı oldu nüfus ama yinede 10k şimdi iyi demiyorum ama temiz ben rte iyi asla demedim kötünün iyisi ama dolar kuru bile kurtarmıyor artık ya nasıl ülkeye geldim abd gideyim bari 1.25$ cıdan pizza falan alıp yerim asla rte sevmem kötünün iyisi ama vergiler olmasa batardı şimdiden venezuella v2 gibi olurduk oranın bile ekonomi düzelmiş bizim hala
Koyun ingilizce ogreniyor sunny side up ta yer misin kralBed kapasitesi ne allahin koyunu bi sus be
Ben avcı toplayıcı formuma geri dönmek istiyorum. Sonuçta avlayacağım hayvana içeceğim suya soluyacağım havaya zam gelmiyor.papua gibi ol dolar boşver istersen 1m olsun
yıllık yaşamak için vergi var galibaBen avcı toplayıcı formuma geri dönmek istiyorum. Sonuçta avlayacağım hayvana içeceğim suya soluyacağım havaya zam gelmiyor.
koyun ne alaka ben rte savunmuyorum ama bu abarttı rtenin yaptıgı ne bilim venezuelladan kötü yapacakBed kapasitesi ne allahin koyunu bi sus be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Koyun ingilizce ogreniyor sunny side up ta yer misin kral
Şşş sokma akıllarına olum dur duymasınlar onuda zama bağlarlarBen avcı toplayıcı formuma geri dönmek istiyorum. Sonuçta avlayacağım hayvana içeceğim suya soluyacağım havaya zam gelmiyor.
Hayır ehliyet bu zamdan muaf. Okudum.Ehliyete zam geliyor mu? Birkaç yerde o hariç denişler de?
Turkce de yok galibakoyun ne alaka ben rte savunmuyor ama bu abarttı rte yaptıgı ne bilim venezuelladan kötü yapacak
klavye tam basamamış yenisi lazım 3.5 senelik oyunlarda da oluyor buTurkce de yok galiba