- Reaksiyon skoru
- 17
https://www.amazon.com.tr/WD-18TB-Elements-Desktop-WDBWLG0180HBK-EESN/dp/B08KY32HFR?ref=dlx_prime
Arşivci ve oyunculara özel
Arşivci ve oyunculara özel
Crack yada yedek tutmayı seven oyuncular olabiliyor günümüzde her oyunun en aşağı 50 GB olduğunu düşünürsek 10 tane oyun 500 GB yedek yapar ki serisel yedek yapan manyaklar var (bkz ben COD 1 - 14 arasını yedekledim 400 GBdı) yeterliArşivi anladimda oyunculara özel kısmını anlayamadım hocam. Hangi oyuncu 18 tb oyun tutuyor![]()
Bende anlam veremiyorum sıcaktan gotumuz terliyor oyun oynayamiyoruz en. HDD alıp klimalı odaya geçicemArşivi anladimda oyunculara özel kısmını anlayamadım hocam. Hangi oyuncu 18 tb oyun tutuyor![]()
Benim için şart bunu almam, bilgisayarımda 10 TB zenci fotoğrafları var
4tb ssd 11k civarında. bu sırf depolama?HDD ne la taş devrinde mi kaldınız![]()
sen ve bir cok arkadas karistiracaktir evet hdd ler artik kalmadi ama anilarini ve yedek dosyalarini tutmak isteyenler icin hala bir nimettir kendisi.HDD ne la taş devrinde mi kaldınız![]()
Soğuk depolama için hdd hala SSD 'den iyi hocam. Onun için tercih ediliyor.HDD ne la taş devrinde mi kaldınız![]()
Paylaşım için teşekkürler ama 12 bine 16TB dahili Seagate exos x18 16tb bence daha iyi tercih, muhtemelen daha dayanıklı olur üst seri server hard diski.