Neler Yeni

19-24 Bin arası hangi telefon? Poco, Samsung, Realme, OnePlus

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Bütçe
25000
Rootlu Samsung Note 10 Plus kullanan biri olarak root yüzünden illallah ettiğim telefondan kurtulmak için yeni Türkiye Garantili Note 10 Plus kalitesinde hangi telefonu önerirsiniz. Yaklaşan Amazon ve Hepsiburada kampanyasında almak istiyorum.
Telefonlar.jpg

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
andriodde şahsen samsungu tavsiye ederim
Eskiden beri Samsung kullanıcı olarak 4-5 yıl güncelleme-yazılım desteği ile kafamda. İçinden Şarj adaptörü çıkmaması can sıkıcı. Ama Note 10 Plus'da kullandığım 25W hızlı şarj adaptörünü kullanmaya devam ederim diyorum. Diğerlerinin 60-90 Watt hızlı şarjları beraberinde geliyor. Çok fark eder mi? Oyun oynamam. Film izlemem. Çoğunlukla sosyal medya, Bankacılık uygulamaları..

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İsmail
Eskiden beri Samsung kullanıcı olarak 4-5 yıl güncelleme-yazılım desteği ile kafamda. İçinden Şarj adaptörü çıkmaması can sıkıcı. Ama Note 10 Plus'da kullandığım 25W hızlı şarj adaptörünü kullanmaya devam ederim diyorum. Diğerlerinin 60-90 Watt hızlı şarjları beraberinde geliyor. Çok fark eder mi? Oyun oynamam. Film izlemem. Çoğunlukla sosyal medya, Bankacılık uygulamaları..
şarj konusuna gelecek olursan s22 30w aldım 20w daha stabil çalıştığını hissettim bireysel olarak androidin kralı samsung tabii f/p demiyorum ama android ilk sıra samsung der susarım

turlikat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Turan Durmaz
Her birinin iyi olduğu ve kötü olduğu yönler var mesela en iyi kamera S23 fe de ama en iyi performans poco f6 en iyi çoklu uygulama kullanımı one plus gibi size hitap edeni seçmeniz lazım ayrıca o cihazların yanından x6 pro yu çıkarın o cihaz 16500 ve altında mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gt 2 pro yuda araştırın ekranda zamanla yeşil ışık çıktığını duymuştum

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her birinin iyi olduğu ve kötü olduğu yönler var mesela en iyi kamera S23 fe de ama en iyi performans poco f6 en iyi çoklu uygulama kullanımı one plus gibi size hitap edeni seçmeniz lazım ayrıca o cihazların yanından x6 pro yu çıkarın o cihaz 16500 ve altında mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gt 2 pro yuda araştırın ekranda zamanla yeşil ışık çıktığını duymuştum
Poco'ların 512GB hafıza artıları var. X6 Pro için çok iyi eleştiriler duydum 512 GB seçeneği ile 19,5 civarı etmez mi diyorsunuz? Kamera önemli. Giyim mağazamda ürünlerin fotolarını çekiyorum. Gerçek renk ve kalitede olması önemli. En iyisi S23 mü bu konuda. OnePlus'dan uzağım bu arada. Kötü eleştirileri var. GT2 Pro eski mi kaldı bunların yanında??

SadeceSeyf

80+ Gold
Rootlu Samsung Note 10 Plus kullanan biri olarak root yüzünden illallah ettiğim telefondan kurtulmak için yeni Türkiye Garantili Note 10 Plus kalitesinde hangi telefonu önerirsiniz. Yaklaşan Amazon ve Hepsiburada kampanyasında almak istiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Bunların arasında işlemci olarak en iyisi tabi ki F6

MooNcake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ayberk Battal
kankam samsung android 18 aldığında diğerleri max android 16 alacak. eğer telefonu 2 yıl içinde satıp değiştirmek istiyorsan istediğini al ama ömürlük olsun dersen mecbur samsung. m34 kullanıyorum honordan samsunga gayet rahat geçtim ve arayüzünü daha çok beğendim.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Alıntıyı görüntüle
Samsung S23 FE en iyi seçenek.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Sanırım finalde S23 Fe ile Poco F6 duruyor.. Kamera olarak hangisi daha iyi acaba?

turlikat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Turan Durmaz
Poco'ların 512GB hafıza artıları var. X6 Pro için çok iyi eleştiriler duydum 512 GB seçeneği ile 19,5 civarı etmez mi diyorsunuz? Kamera önemli. Giyim mağazamda ürünlerin fotolarını çekiyorum. Gerçek renk ve kalitede olması önemli. En iyisi S23 mü bu konuda. OnePlus'dan uzağım bu arada. Kötü eleştirileri var. GT2 Pro eski mi kaldı bunların yanında??
Kamera önemli ise s23 fe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,685
Üyeler
164,546
Son üye
copport
Top Bottom