19,5 cm el için mouse önerisi

Shaco

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,005
F/P olduğu sürece bütçede sorun yok.Kablolu,kablosuz her öneriye açığım.Yeter ki elim mouse pade sürtmesin. Palm tutuş kullanıyorum. FPS oyunu oynamıyorum çok fazla.Kullanan kişiler öneride bulunursa sevinirim. Liste olarak önerileri aşağıya ekleyeceğim.Belki daha sonra aratanlarda bulabilir.

Gelen öneriler
@RevenKalr DH v2 mini
@M.A.Y. HyperX Pulsefire Haste
@Tsuu Glorious Model D Wireless

Son düzenleme:
F/P olduğu sürece bütçede sorun yok.Kablolu,kablosuz her öneriye açığım.Yeter ki elim mouse pade sürtmesin. Palm tutuş kullanıyorum. FPS oyunu oynamıyorum çok fazla.
fps oyunu çok oynamıyorsan aşşırı kaliteli bir şey almana gerek yok.
Bütçede de sorun yoksa setup ına yakışacak tipini beğendiğin ve insanların da önerdiği bir modeli alabilirsin

Glorious
F/P olduğu sürece bütçede sorun yok.Kablolu,kablosuz her öneriye açığım.Yeter ki elim mouse pade sürtmesin. Palm tutuş kullanıyorum. FPS oyunu oynamıyorum çok fazla.
Glorious model d wl kullanıyorum önerebilirim 900tl ye almıştım indirimde

Mousepad sürtme her türlü oluyor ya deathadder v2 kullanıyorum. İncehesapta Corsair sabre champion vardı 400e ona bakabilirsin boyutu deathadder gibi büyük ve hafif. Bütçe nedir?

Steelseriesler genel olarak büyük oluyor bide Razer'in büyük modelleri var onlara bi bakabilirsin

fps oyunu çok oynamıyorsan aşşırı kaliteli bir şey almana gerek yok.
Bütçede de sorun yoksa setup ına yakışacak tipini beğendiğin ve insanların da önerdiği bir modeli alabilirsin
Hocam konuyu zaten o sebeple açtımda eli büyük olan birisinin önerisi lazım bana. "Evet hocam benim elimde 18-19 cm bunu kullanıyorum çok rahatım model de bu" desin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mousepad sürtme her türlü oluyor ya deathadder v2 kullanıyorum. İncehesapta Corsair sabre champion vardı 400e ona bakabilirsin boyutu deathadder gibi büyük ve hafif. Bütçe nedir?
Onu sepete ekledim dün almadım sonra görsel olarak çok basit gelmişti. Elim nasır olacak yakında sporcu gibi. Rival 3 kullanıyorum küçük kalıyor baya.

Hocam konuyu zaten o sebeple açtımda eli büyük olan birisinin önerisi lazım bana. "Evet hocam benim elimde 18-19 cm bunu kullanıyorum çok rahatım model de bu" desin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu sepete ekledim dün almadım sonra görsel olarak çok basit gelmişti.
valla benim elimde 18 mi 19 mu ne
deathadder v2 mini kullanmama rağmen sıkıntı çekmedim

valla benim elimde 18 mi 19 mu ne
deathadder v2 mini kullanmama rağmen sıkıntı çekmedim
Mini değilde normal dh v2 önerisi gördüm daha çok. Fiyat olarak da fark var. Dh v2 kullanan birini bulursak çözülür bu konu.

FPS oyunu oynamıyorsan mouse senin için çok önermli bir şey değil...

Önerim HyperX Pulsefire Haste

FPS oyunu oynamıyorsan mouse senin için çok önermli bir şey değil...

Önerim HyperX Pulsefire Haste
Aşırı kullandığım tek oyun LOL hocam. Dualsense 5 ve g920 seti var. HK Gaming Mira M'lerden tonla sattım 1 tane kendime almadım gerek yok diye. Geçen gün şansa fark ettim elim nasır olmuş artık. O nedenle yeni bişey bakıyorum. Konuyu açmadan Pulsefire wireless çarpmıştı gözüme onu da listeye yazdım öyleyse.

Logitech g903 kullanıyorum şarjı çok uzun gidiyor memnunum. Aynı tutuşu yapıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,346
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri