BatuhanKayhannn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 20
- İsim
- Batuhan
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar Donanımları
- Bütçe
- 1900
Arkadaşlar maalesef anakartım yandığı için yeni bir anakart almam lazım 1800 TL bütçem var ama biraz zorlayabilirim 3 adet anakartta kaldım
Sizce bunlardan hangisini almalıyım fiyat performans olarak b550 nin olayı en büyk farkı ne bilmiyorum tam olarak . Rica etsem birisi bana anlatabilir mi
Mesela Asus tuf anakartta ekran kartı metal soğutucu var o çok cezbedici geliyor bana saçma bir şekilde
ASUS TUF GAMING A520M-PLUS 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA
ASUS TUF GAMING A520M-PLUS 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAMING A520M-PLUS ITOPYA'da
itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
GIGABYTE B550M DS3H 4733MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B550M DS3H 4733MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile B550M DS3H ITOPYA'da
itopya.com
Sizce bunlardan hangisini almalıyım fiyat performans olarak b550 nin olayı en büyk farkı ne bilmiyorum tam olarak . Rica etsem birisi bana anlatabilir mi
Mesela Asus tuf anakartta ekran kartı metal soğutucu var o çok cezbedici geliyor bana saçma bir şekilde