Neler Yeni

1900 TL Telefon Önerileri

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bütçeyi aşamam, kamera ve batarya önemli. 64 GB hafızalı modellere bakıyoruz. Ne önerirsiniz?

En İyi Cevap
3
Hocam merhabalar kesinlikle redmi 9 öneririm bu bütçede başka adam gibi seçenek yok hatta ilgili yazıma bakabilirsiniz.

Telefonun linki:

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhabalar kesinlikle redmi 9 öneririm bu bütçede başka adam gibi seçenek yok hatta ilgili yazıma bakabilirsiniz.

Telefonun linki:

Bazı yerlerde hızlı şarj yok diye okudum, sanırım asılsız. Bir de işlemcisi iyi mi? Günlik işler için kullanılacak cihaz sadece günde 1 saat anca oyun oynanır, genel olarak ekranı canlı olsun ve bataryası iyi gitsin yeter.

En İyi Cevap
3
Bazı yerlerde hızlı şarj yok diye okudum, sanırım asılsız. Bir de işlemcisi iyi mi? Günlik işler için kullanılacak cihaz sadece günde 1 saat anca oyun oynanır, genel olarak ekranı canlı olsun ve bataryası iyi gitsin yeter.
Yazıda daha ayrıntılı okuyabilirsiniz ama 18w hızlı şarjı var bataryası kocaman işlemcisi çok iyi değil ancak bu bütçe için iyi. Genel olarak konuşacak olursam 1900tl ye daha iyi bir cihaz yok.

Omnissiah

80+ Bronze
O fiyata fazla seçenek yok keşke 2000 e çıksaydı ama madem 2000 altı istiyorsun alabileceğin cihazlar mükemmel değil bunu bilerek al

Gm20 alabilirsin hatta ben kameranın detaylı incelemesini yaptım profilime girip bakabilirsin açıkçası akşam çekimleri ve video haricinde kamera tatmin ediyor. Ayrıca saf android olduğundan güncelleme ve hız konusunda bi tık önde bu telefon.

Hiking a23 alabilirsin artı olarak 6gb ram ile geliyor.

Oukitel c21 alabilirsin

Gm9 pro alabilirsin snapdragon 660 ve güzel bir kameraya sahip. Tek sıkıntı 2018 yılında çıkmış olması bunu dert etmiyorsan ilk seçimin bu olabilir. Ultra 4k çekim yapabiliyor ve 1700 civarında satılıyor. Ben olsam bunu alırdım o fiyata direk. 1700 civarında snapdragon 660 satan bir telefon kalmadı bu hariç.

ve en son artık 2000 limitinde olan redmi 9 alabilirsin

Son düzenleme:

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hocam arkadaşların önerdikleri telefonlar güzel.
Bu bütçeye alınabilecek telefonlar.
Lakin sanırsam giriş seviyesi telefonlar.
Bir süre sonra arayüzde kasmalar olabiliyor.

Omnissiah

80+ Bronze
Hocam arkadaşların önerdikleri telefonlar güzel.
Bu bütçeye alınabilecek telefonlar.
Lakin sanırsam giriş seviyesi telefonlar.
Bir süre sonra arayüzde kasmalar olabiliyor.
ikinci el veya kayıt dışı telefon almak istemiyorsa malesef öyle.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyata fazla seçenek yok keşke 2000 e çıksaydı ama madem 2000 altı istiyorsun alabileceğin cihazlar mükemmel değil bunu bilerek al

Gm20 alabilirsin hatta ben kameranın detaylı incelemesini yaptım profilime girip bakabilirsin açıkçası akşam çekimleri ve video haricinde kamera tatmin ediyor. Ayrıca saf android olduğundan güncelleme ve hız konusunda bi tık önde bu telefon.

Hiking a23 alabilirsin artı olarak 6gb ram ile geliyor.

Oukitel c21 alabilirsin

Gm9 pro alabilirsin snapdragon 660 ve güzel bir kameraya sahip. Tek sıkıntı 2018 yılında çıkmış olması bunu dert etmiyorsan ilk seçimin bu olabilir. Ultra 4k çekim yapabiliyor ve 1700 civarında satılıyor. Ben olsam bunu alırdım o fiyata direk. 1700 civarında snapdragon 660 satan bir telefon kalmadı bu hariç.

ve en son artık 2000 limitinde olan redmi 9 alabilirsin
2000 TL altı önerilere açığım. Şu anda A20s 32 GB kullanıyorum, ondan iyi mi Redmi 9?

Omnissiah

80+ Bronze
2000 TL altı önerilere açığım. Şu anda A20s 32 GB kullanıyorum, ondan iyi mi Redmi 9?
elindekini satıp üstüne ekleyip mi alacaksın yoksa bunu satıp mı alacaksın?

BrainTech

80+
Redmi 9 al bence, Samsung’un o kadar uygun fiyata iyi bir telefonu yok diye biliyorum o yüzden diğer markalarla da kıyaslayınca da en iyi Xiaomi.

Omnissiah

80+ Bronze
Hayır, yenisi alıcam. Daha doğrusu yenisini anneme alıcam ve benimkinden iyi olsun istiyorum.
gm9 pro eski bir telefon 2018 yapımı ama çipi ve kamerası iyi ona bakabilirsin yoksa redmi 9

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom