AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Bütçeyi aşamam, kamera ve batarya önemli. 64 GB hafızalı modellere bakıyoruz. Ne önerirsiniz?
Bazı yerlerde hızlı şarj yok diye okudum, sanırım asılsız. Bir de işlemcisi iyi mi? Günlik işler için kullanılacak cihaz sadece günde 1 saat anca oyun oynanır, genel olarak ekranı canlı olsun ve bataryası iyi gitsin yeter.Hocam merhabalar kesinlikle redmi 9 öneririm bu bütçede başka adam gibi seçenek yok hatta ilgili yazıma bakabilirsiniz.
Telefonun linki:
Xiaomi Redmi 9 64 GB Cep Telefonu
Xiaomi Redmi 9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Yazıda daha ayrıntılı okuyabilirsiniz ama 18w hızlı şarjı var bataryası kocaman işlemcisi çok iyi değil ancak bu bütçe için iyi. Genel olarak konuşacak olursam 1900tl ye daha iyi bir cihaz yok.Bazı yerlerde hızlı şarj yok diye okudum, sanırım asılsız. Bir de işlemcisi iyi mi? Günlik işler için kullanılacak cihaz sadece günde 1 saat anca oyun oynanır, genel olarak ekranı canlı olsun ve bataryası iyi gitsin yeter.
ikinci el veya kayıt dışı telefon almak istemiyorsa malesef öyle.Hocam arkadaşların önerdikleri telefonlar güzel.
Bu bütçeye alınabilecek telefonlar.
Lakin sanırsam giriş seviyesi telefonlar.
Bir süre sonra arayüzde kasmalar olabiliyor.
2000 TL altı önerilere açığım. Şu anda A20s 32 GB kullanıyorum, ondan iyi mi Redmi 9?O fiyata fazla seçenek yok keşke 2000 e çıksaydı ama madem 2000 altı istiyorsun alabileceğin cihazlar mükemmel değil bunu bilerek al
Gm20 alabilirsin hatta ben kameranın detaylı incelemesini yaptım profilime girip bakabilirsin açıkçası akşam çekimleri ve video haricinde kamera tatmin ediyor. Ayrıca saf android olduğundan güncelleme ve hız konusunda bi tık önde bu telefon.
Hiking a23 alabilirsin artı olarak 6gb ram ile geliyor.
Oukitel c21 alabilirsin
Gm9 pro alabilirsin snapdragon 660 ve güzel bir kameraya sahip. Tek sıkıntı 2018 yılında çıkmış olması bunu dert etmiyorsan ilk seçimin bu olabilir. Ultra 4k çekim yapabiliyor ve 1700 civarında satılıyor. Ben olsam bunu alırdım o fiyata direk. 1700 civarında snapdragon 660 satan bir telefon kalmadı bu hariç.
ve en son artık 2000 limitinde olan redmi 9 alabilirsin
elindekini satıp üstüne ekleyip mi alacaksın yoksa bunu satıp mı alacaksın?2000 TL altı önerilere açığım. Şu anda A20s 32 GB kullanıyorum, ondan iyi mi Redmi 9?
gm9 pro eski bir telefon 2018 yapımı ama çipi ve kamerası iyi ona bakabilirsin yoksa redmi 9Hayır, yenisi alıcam. Daha doğrusu yenisini anneme alıcam ve benimkinden iyi olsun istiyorum.