https://www.hepsiburada.com/gamepow...eesync-full-hd-curved-monitor-p-hbv00000nbycc sizce fiyatına ve 27 inc oluşuna bakarsak alınabilir bir monitormü.
teşekkür ederimBence bunu almak yerine 24" İPS bir monitör alınması daha iyi olur. 1300-1600 arasına bulunabiliyor. Eğer 27" olsun derseniz az daha bütçe arttırıp daha kaliteli İPS panel alternatiflerine bakabilirsiniz.
afedersin konuyla alakasız fakat ndn 1050 ti ve 3600x e 240hz rog strix moniitör aldınBu monitörü 2 ay kullandım. Gayet iyi beğendiğim bir monitör oldu. Paneli samsung ve 0 ölü piksel garantili. Ama 1900 eder mi ??? Bence etmez. Hatta DA youtube kanalında videosuda var ordan izleyebilirsin. Yan monitör olarak alınır zevkine araba yarısı film falan izlemek olur. Ama 1. monitör olarak alınmaz bence.
sanırım bunlar daha iyi seçenekler.Bence almayın hiç kârlı değil,bu fiyat bandında çok daha iyi monitörler var,örnek vermek gerekirse
Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.442,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hem 27" 144hz 1ms sizin verdiğiniz linkteki gibi hem de ıps panel ikisi deMSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
FPS ci adamdır.afedersin konuyla alakasız fakat ndn 1050 ti ve 3600x e 240hz rog strix moniitör aldın
evt yinede çok üst düzey kalıyor rog serisiFPS ci adamdır.
Knk bunu soran 353298. kişisin alıştım Ekran kartımı değişecektim ama piyasalar çok artınca değişemedim. Şimdilik idare ediyor. CSGO FİFA FORZA falan oynuyorum. Tam paramı biriktirmiş olmuştum 3500 TL falan vardı 5k ya 2060s alacaktım. Bi anda ortalık karıştı kaldı öyle. Ama şimdilikte işimi görüyor. CS önemli olan benim için zaten ondada 400 fps sabit alıyorum.afedersin konuyla alakasız fakat ndn 1050 ti ve 3600x e 240hz rog strix moniitör aldın