Neler Yeni

19000 TL Bütçeye hazır sistem tavsiye

arda19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
arda koçarlı
yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak
3060tili olan sistemlerin ekran kartı stoğu bitmiş

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak
Bence hafta sonundan önce güncellerler fakat yarın bi ara veya yaz belki arayanlar olursa sistemi devam ettirirler ama fiyatının artacağını düşünüyorum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Ne zaman hocam bir an önce satın alıcam
Ben 5 aralıkta bu sistemi aldım , 6 aralık akşamı 2 ve 3 fanlı 3060 ti stokları bitti , sürekli bitip bitip geri geliyor biraz beklemeni öneririm sana kalmış yinede kanka

Birde ben bayadır bu sistemi takip ediyorum ve şuan en iyi durumda bence , alırken anakartı yükselt bence . Şuan kasası felan gayet güzel öncekilere göre .

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Ben 5 aralıkta bu sistemi aldım , 6 aralık akşamı 2 ve 3 fanlı 3060 ti stokları bitti , sürekli bitip bitip geri geliyor biraz beklemeni öneririm sana kalmış yinede kanka

Birde ben bayadır bu sistemi takip ediyorum ve şuan en iyi durumda bence , alırken anakartı yükselt bence . Şuan kasası felan gayet güzel öncekilere göre .
Aynen anakartı b550 yapıp alıcam ama tek eksiği kartın stoğu olmaması :(

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Aynen anakartı b550 yapıp alıcam ama tek eksiği kartın stoğu olmaması :(
GamingGen çok fazla sipariş alıyor hiçbirşeyin stoğu dayanmıyor hocam valla anlamış değilim çok yoğunlar şuan zaten, 4 aylık takibime dayanarak tahminde bulunacak olursam 1 hafta içinde stok gelir gibi çünkü 3060 ti sistem arayan çok fazla kendileride biliyor gelir bence yakında (kendi tahminim ) Şimdi yanlış bilgilendirmeden uyarı yemeyelim yine 😂

GamingGen çok fazla sipariş alıyor hiçbirşeyin stoğu dayanmıyor hocam valla anlamış değilim çok yoğunlar şuan zaten, 4 aylık takibime dayanarak tahminde bulunacak olursam 1 hafta içinde stok gelir gibi çünkü 3060 ti sistem arayan çok fazla kendileride biliyor gelir bence yakında (kendi tahminim ) Şimdi yanlış bilgilendirmeden uyarı yemeyelim yine 😂
39EE08E5-7A9A-450E-B5AE-3D54CC6B5CFC.jpeg

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe

Alıntıyı görüntüle
😂 İnşallah gelir hocam şu son 2 yıldır hergün ölüp ölüp diriliyom PC min olması için hayal kurup duruyom inşallah artmaz fiyatı daha öncede stoklar bittiydi 2-3 hafta önce şimdi onlar da stoğa geldi aynı fiyata

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
😂 İnşallah gelir hocam şu son 2 yıldır hergün ölüp ölüp diriliyom PC min olması için hayal kurup duruyom inşallah artmaz fiyatı daha öncede stoklar bittiydi 2-3 hafta önce şimdi onlar da stoğa geldi aynı fiyata
Bende her sistemde stok bittiğinde üzülüyordum geri gelince mutlu oluyordum , evde dışarıda banyoda bile sistemlere bakıyordum psikolojim bozulmuştu dedim yılbaşına kadar bekleyemem artık alayım gitsin valla dayanamadım artık aldım o gün ya tam bir kumar

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Bende her sistemde stok bittiğinde üzülüyordum geri gelince mutlu oluyordum , evde dışarıda banyoda bile sistemlere bakıyordum psikolojim bozulmuştu dedim yılbaşına kadar bekleyemem artık alayım gitsin valla dayanamadım artık aldım o gün ya tam bir kumar
Bende aynı senin gibiyim hocam 😂 sürekli siteye bakıyom kartın stoğu gelmişmi diye Ocak ayından sonra fiyatlar uçucak o yüzden aceleciyim baya

Top Bottom