Bana pahalı gibi geldi hocamBöyle bir sistem içinde RTX 3060 12GB var.Bana ucuz gibi geldi nerede sıkıntı var? Söylerseniz sevinirim çünkü kişiselleştirilebiliyor.
Hocam iyi fakat üstüne monitör+klavye alıcam hepsi 19000tlyi geçmemesi lazım.MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Aşırı pahalı sistem hocam. @MematiBaş🚬 hocamın attığı sistemi almanızı öneririm.Böyle bir sistem içinde RTX 3060 12GB var.Bana ucuz gibi geldi nerede sıkıntı var? Söylerseniz sevinirim çünkü kişiselleştirilebiliyor.
Dediğim gibi monitör ve klavye de gerekiyor.Aşırı pahalı sistem hocam. @MematiBaş🚬 hocamın attığı sistemi almanızı öneririm.
Dipnot: Bu sistemde ekran kartı normal şartlarda kasaya sığmıyor bunu önlemek için sistemi aldığında ekran kartını montajlarken orta fanı çıkart ekran kartını öyle tak sonra fanı tekrar yerine tak o şekilde sığıyor.
Dediğim gibi monitör ve klavye de gerekiyor.
Sistem çok güzel almayı düşünüyorum ama sizde bu konuda bilgilisiniz bu sisteme 19000tl yi geçmeyecek şekilde sizde dizermisimiz?Alıntıyı görüntüle
AHORA 5A-RTX3060/Ti PTA - Game Garaj
AHORA 5A-RTX3060/Ti PTA, AMD işlemcili RTX3060Ti ekran kartlı nvidia, AMD hazır sistem en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Sistemi bu özelleştirmeler ile bu fiyata düşürerek alabilirsin. Kalan bütçenin üstüne çok az atarak monitör ve klavye denk getirilebilir.
Monitör ve klavye bilgim çok az başkası önerse çok daha iyi olurSistem çok güzel almayı düşünüyorum ama sizde bu konuda bilgilisiniz bu sisteme 19000tl yi geçmeyecek şekilde sizde dizermisimiz?
Ekran kartı nvidia zorunlu mu?Böyle bir sistem içinde RTX 3060 12GB var.Bana ucuz gibi geldi nerede sıkıntı var? Söylerseniz sevinirim çünkü kişiselleştirilebiliyor.
bütçen yetmezseULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
HayırEkran kartı nvidia zorunlu mu?
Hocam ilk sıradaki zaten monitör ile bütçeyi geçiyor ikincisi ise düşünülebilir teşekkürlerULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
bütçen yetmezse
HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hayır