Pc den giriyorsan bu bilgisayar>ağ>ordan modemini seç uyari alacaksin büyük ihtimalle orda üstte çikarsa sari uyariya tikla ordan devam et modem gelecek ordan girebilirsinarkadaşlar 192.168.1.1 403 forbidden hatası nı alıyorum modemi aç kapa yaptım olmuyor yine aynı hatayı veriyor ne yapabilirim ?
Pc den giriyorsan bu bilgisayar>ağ>ordan modemini seç uyari alacaksin büyük ihtimalle orda üstte çikarsa sari uyariya tikla ordan devam et modem gelecek ordan girebilirsinarkadaşlar 192.168.1.1 403 forbidden hatası nı alıyorum modemi aç kapa yaptım olmuyor yine aynı hatayı veriyor ne yapabilirim ?
Yanında donanimarsivi.com"/forum" gibi bir şey yok değil mi?tamam öyle giriyorum yine aynı hatayı veriyor.
knk hayır bağlandığım ağ yı özel ağ yap evet tüm ağ lar için dosya paylaşımını aç gibi bir şey diyor hangisini seçeceğim.PC den giriyorsan bu bilgisayar>ağ>ordan modemini seç uyari alacaksin büyük ihtimalle orda üstte çikarsa sari uyariya tikla ordan devam et modem gelecek ordan girebilirsin
hayır.Yanında donanimarsivi.com"/forum" gibi bir şey yok değil mi?
Bağlandığım ağı özel ağ yap deknk hayır bağlandığım ağ yı özel ağ yap evet tüm ağ lar için dosya paylaşımını aç gibi bir şey diyor hangisini seçeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır.