Neler Yeni

1920x1080p monitörüm var ps4 pro almam mantıklı mı?

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
proya kim 9-10k veriyor? emrivaki yapıp konuşuyorsun kendi kendine.

bence pro al. ps4 fat çok yavaşladı. slim aynı donanıma sahip güya ama bence fatten güzel cihaz. yine de bütce varsa pro al işlem gücü olarak da farkı var sadece 4k görüntü değil.
Ya hocam fat slimden çok önce üretimi durduruldu Slimi uzun süre kullandığım için konuşuyorum emrivaki değil pro nun sıfırlarının fiyatı suan o civarlarda fat kasada kronik sorunlar var slimde ise bunlar %100 olmasada düzeltilerek piyasaya sürülüyor.Allah Allah pronun işlem gücü daha yüksekmiş ya Allah aşkına işlem gücü diye biseymi var Türkçesi ne bunun sanırım daha iyi donanımları sahip demek istedin ama gene 4k ekranın yoksa 1080p 30 fps alıcaksın oyun anlamındaki tek farkı donanımı ve bunun sayesinde 4k görüntü verebilmesi. Anlıyormusun.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Ya hocam fat slimden çok önce üretimi durduruldu Slimi uzun süre kullandığım için konuşuyorum emrivaki değil pro nun sıfırlarının fiyatı suan o civarlarda fat kasada kronik sorunlar var slimde ise bunlar %100 olmasada düzeltilerek piyasaya sürülüyor.Allah Allah pronun işlem gücü daha yüksekmiş ya Allah aşkına işlem gücü diye biseymi var Türkçesi ne bunun sanırım daha iyi donanımları sahip demek istedin ama gene 4k ekranın yoksa 1080p 30 fps alıcaksın oyun anlamındaki tek farkı donanımı ve bunun sayesinde 4k görüntü verebilmesi. Anlıyormusun.
ben proya da slime de fate de aynı anda sahip olup kullanıyorum fifa işinden dolayı. pro menülerde takılmazken diğerleri takılıyor. proda performans modu var 1080p 30fps almıyorsun birçok oyunda 60fps. mesela tlou2 performans modu asla 30 değil.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Selamlar, tekrardan soracağım 1080p monitörüm var ps4 pro 4k veriyor bildiğiniz gibi ama bazı tanıdıklarım dedi ki 4k'yı alamayacağın için ps4 slim alman daha iyi olur sizce ne yapalıyım param boşa gitmesin :)
slim al bence

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Selamlar, tekrardan soracağım 1080p monitörüm var ps4 pro 4k veriyor bildiğiniz gibi ama bazı tanıdıklarım dedi ki 4k'yı alamayacağın için ps4 slim alman daha iyi olur sizce ne yapalıyım param boşa gitmesin :)
bence pro daha mantıklı çok daha iyi

aidan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aliaydan düvenci
Değer diye düşünüyorum. Ben de 1080P monitörle Pro kullanıyorum şuan.

Pro bazı oyunlarda 60FPS desteği sunuyor, çoğu oyunda ise daha yüksek grafikler sunuyor. PS4 Slim bazı oyunlarda 720P ye kadar düşebiliyor mesela. Ek olarak Slimde FPS sık sık 25 bandına düşüyor Pro o oyunlarda sabit 30 verebiliyor. Oyunlar Pro da daha hızlı açılıyor falan diye liste uzar 😀
the last of us part 2 de 1080 p 60 fps veriyor mu?
ve gürüntü kalitesi insanın gözüne nasıl geliyor ?

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Caner Karadağ
Dostum pc oyuncusu olduğun için 30 fps gözüne çok batar. Alacaksan ps5 al

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
fark 1k ise ben pro alırdım şahsen

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Tad vermez bence 2 ve ya 4k olmalı yoksa pc al

Top Bottom