SigaraİçenFare
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 435
Bu olay tam olarak nedir anlatabilecek varmı kabul edilirse ne olacak edilmezse ne olacak ve diğer süper lig takımlarına etkisi olacak mı
kabul edilirse trabzonun 45 fb nin 28 gs nib23 şampiyonluğu olucak fbliler son dönemde kupa kazanamadıkalrı için istiyorlarBu olay tam olarak nedir anlatabilecek varmı kabul edilirse ne olacak edilmezse ne olacak ve diğer süper lig takımlarına etkisi olacak mı
Trabzon 45 mikabul edilirse trabzonun 45 fb nin 28 gs nib23 şampiyonluğu olucak fbliler son dönemde kupa kazanamadıkalrı için istiyorlar
kuruçu külüplerinin şampiyonluk sayıları çok yüksek https://tr.wikipedia.org/wiki/Trabzon_Futbol_Ligi idman yurdu diğer külübü hatırlamıorumTrabzon 45 mi![]()
Evet, Trabzonspor oluşmadan önce 2 takımı daha vardı. Fakat biz itiraz etsek kabul etmezler acaba nedenTrabzon 45 mi![]()
Kaç yıldız oluyor 8 mi 9 mu ben sayamadımEvet, Trabzonspor oluşmadan önce 2 takımı daha vardı. Fakat biz itiraz etsek kabul etmezler acaba neden![]()
6 olması lazım.Kaç yıldız oluyor 8 mi 9 mu ben sayamadım
,
Sizin Ali Koç gibi paranız olmadığındandır.Evet, Trabzonspor oluşmadan önce 2 takımı daha vardı. Fakat biz itiraz etsek kabul etmezler acaba neden![]()
tam 9Kaç yıldız oluyor 8 mi 9 mu ben sayamadım
,
9 Yıldız.Kaç yıldız oluyor 8 mi 9 mu ben sayamadım
,
6 olması lazım.
9 Yıldız.
Aboo. Formayı 50 beden büyük alacağım desenetam 9