Neler Yeni

1993 Model Supra MK4

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Enginbağ
Selam arkadaşlar, Türkiye de yurt dışından araba satın almak/getirmek için belli kurallar vs. var bunlardan birisi de aracın kaç yaşında klasik sayıldığı, şimdi biraz araştırdım internette yazan bilgilere göre 30 yaşından yaşlı araçlar klasik sayılıp az vergili veya vergisiz getirilebiliyor diye gördüm bugün yani 2023 yılında 1993 model mk4 bir supra getirilebilir mi bunu merak ediyorum bilen ve konuya hakim olan arkadaşlar "KAYNAK" belirterek cevap verebilirse çok memnun olurum, iyi forumlar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,380
İsim
Hacı
Bilgisi olan arkadaşlar bende merak ettim. Beni etiketler misiniz.

YENERBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet ALP
Meşakatli iş ama yapılabiliyor süreç nasıl işliyor net bilgim yok ama getirip türk plaka takılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Enginbağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam arkadaşlar, Türkiye de yurt dışından araba satın almak/getirmek için belli kurallar vs. var bunlardan birisi de aracın kaç yaşında klasik sayıldığı, şimdi biraz araştırdım internette yazan bilgilere göre 30 yaşından yaşlı araçlar klasik sayılıp az vergili veya vergisiz getirilebiliyor diye gördüm bugün yani 2023 yılında 1993 model mk4 bir supra getirilebilir mi bunu merak ediyorum bilen ve konuya hakim olan arkadaşlar "KAYNAK" belirterek cevap verebilirse çok memnun olurum, iyi forumlar.
Ek olarak şunu eklemek istiyorum sadece aracı getirmek değil plaka çıkartıp trafiğe çıkartabilir miyiz yani gazlayabilir miyiz merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Meşakatli iş ama yapılabiliyor süreç nasıl işliyor net bilgim yok ama getirip türk plaka takılıyor
Tek merak ettiğim şey aracın getirilirken klasik sayılıp sayılmaması çünkü bundan önce istense de getirilemiyordu para meselesi değildi fakat şuan bi' umut var

YENERBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet ALP
Bunu senin için trafikçilere soracağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular