Neler Yeni

1999TL 27" 144HZ Monitör

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bende aynı şekilde 1ms MPRT imiş GTG olsa albenisi var bir tık da hiç hoşuma gitmedi eski bi model
TN paneller hariç 1 MS GTG olan ürün yok ki doğru düzgün. GTG değeri 5-8 arası bir şey büyük ihtimalle G2790VXA'nın. Ortalama değerler. Renk gamutu oldukça hoş duruyor. Fiyatı da içinde bulunduğumuz piyasada oldukça iyi, alacak olan alsın.

Arkadaslar FPS ağırlıklı oynuyorum alınır mı? sizce? bence çok büyük
FPS'ten kastınız Valorant, CS:GO gibi rekabetçi oyunlar ise önermem. Hem VA panel olması, hem de 27 inç olması sizin için dezavantaj yaratacaktır. Black smearing de rahatsız eder böyle hızlı tempolu oyunlarda. Daha çok internette gezen, hikayeli oyun oynayan, arada bir zevkine FPS giren kişilerin monitörü bu. Vaktinizin çoğunda FPS türünde rekabetçi oyunlar oynayacaksanız biraz üzebilir. 24 inç TN panel bir monitör almanız önerimdir.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
FPS'ten kastınız Valorant, CS:GO gibi rekabetçi oyunlar ise önermem. Hem VA panel olması, hem de 27 inç olması sizin için dezavantaj yaratacaktır. Black smearing de rahatsız eder böyle hızlı tempolu oyunlarda. Daha çok internette gezen, hikayeli oyun oynayan, arada bir zevkine FPS giren kişilerin monitörü bu. Vaktinizin çoğunda FPS türünde rekabetçi oyunlar oynayacaksanız biraz üzebilir. 24 inç TN panel bir monitör almanız önerimdir.
24 inç IPS düşünüyorum hocam teşekkürler

24 inç IPS düşünüyorum hocam teşekkürler
sadece FPS değil fakat FPS ağırlıklı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şahsen ben ips dışında tercih etmiyorum ha uygun mu uygun ama alır mıyım tabii ki hayır yinede alanlara hayırlı olsun ^-^
O zaman ben tercih etmiyorum demek zor değil dostum çöp demenin hiçbir faydası yok. Ben de IPSden başka panel kullanmıyorum ama bu diğerlerini "çöp" damgasını yapıştırmaya gerek kılmıyor.

Top Bottom