🔥İndirim 199₺-Keramika Maya Nordıc Kahve Fincan Takımı 12 Parça 6 Kişilik

13.55 diyor hocam sende. 14.00 yazdığı için 13.58 gibi denemeye başladım demek ki erken başlatıp bitirmişler
Bu konu bizim sorumluluğumuzda değil, sitenin sorumsuzluğuyla ilgili şikayetinizi siteyi yönetenlere iletmeniz gerekmektedir. Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.

Bu konu bizim sorumluluğumuzda değil, sitenin sorumsuzluğuyla ilgili şikayetinizi siteyi yönetenlere iletmeniz gerekmektedir. Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.
Şikayet değil hocam neden alamadınız diye sormuşsunuz ona cevap verdim, sizlik bir şey yok Pazarama'nın hatası tamamen 14.00 yazıp uymaması

Son düzenleme:
Şikayet değil hocam neden alamadınız diye sormuşsunuz ona cevap verdim, sizlik bir şey yok Pazarama'nın iş bilmezliği tamamen 14.00 yazıp uymaması
sepette düşüyordu hocam. sepete ekleyip mi bakmıştınız?
Ekran Alıntısı.webp

13.59 gibi sepetimde ekli şekilde uygulamaya tekrardan girip bakmıştım indirim yoktu sonra ürünü sepetten çıkarıp tekrar ekledim 14.00'da yine gelmedi. Sizde de 13.57 yazıyor sipariş saatinde ben 14.00'ı beklediğim için alamadım.
Yok reis ben de alamadım plus üyeliğim olduğu halde bana diyor ki plus üyelere 200 diyor

Chatgptden mi yazdırdın bu yazıyı hocam çok güldüm ya saidklşklaslkşdşklaskdlasd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,538
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri