S Siene 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 1,084 Dahası Reaksiyon skoru 673 İsim Sinan 2 Ekim 2024 #27 Daha önce bu olayı yapmıştı yetişip aldım ama hata olmuş deyip iptal ettiler. Yetişseniz bile göndermiyorlar boşa kasmayın.
Daha önce bu olayı yapmıştı yetişip aldım ama hata olmuş deyip iptal ettiler. Yetişseniz bile göndermiyorlar boşa kasmayın.
U unitybtw 80+ Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim göktuğ şimşek 2 Ekim 2024 #28 Siene yazmış: Daha önce bu olayı yapmıştı yetişip aldım ama hata olmuş deyip iptal ettiler. Yetişseniz bile göndermiyorlar boşa kasmayın. Devamı için tıklayın... işcep düştüğü rezilliğe bak
Siene yazmış: Daha önce bu olayı yapmıştı yetişip aldım ama hata olmuş deyip iptal ettiler. Yetişseniz bile göndermiyorlar boşa kasmayın. Devamı için tıklayın... işcep düştüğü rezilliğe bak
Recaizade Mahmut Ekrem 80+ Bronze Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1,520 Dahası Reaksiyon skoru 949 İsim Hüseyin 2 Ekim 2024 #29 Siene yazmış: Daha önce bu olayı yapmıştı yetişip aldım ama hata olmuş deyip iptal ettiler. Yetişseniz bile göndermiyorlar boşa kasmayın. Devamı için tıklayın... Sorun serverdan kaynaklıysa 50 TL daha verelim server alsınlar bari ya da böyle kampanyalar yerine server alsınlar, akılları sadece milleti kazığa oturtmaya çalışıyor.
Siene yazmış: Daha önce bu olayı yapmıştı yetişip aldım ama hata olmuş deyip iptal ettiler. Yetişseniz bile göndermiyorlar boşa kasmayın. Devamı için tıklayın... Sorun serverdan kaynaklıysa 50 TL daha verelim server alsınlar bari ya da böyle kampanyalar yerine server alsınlar, akılları sadece milleti kazığa oturtmaya çalışıyor.