Neler Yeni

Yardım Türk kahvesi makinesi Karaca mı Fakir mi sizce?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
Karaca alma.
Twitterda gündem oldu rezillikleriyle.
Görmedim twitter kullanmıyorum valla.Ne olmuştu ne yönden rezil bi firma?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Markayı bilmem de sütle çalışma özelliği olanlardan al hepsi sütle çalışmıyormuş bunların. 3 harfli marketlerden birinde bu çok iyi diyip bir tane makine sattılar sadece su ile yapıyor kahveyi 😂
Evet bunlarda da yok diye biliyorum zaten türk kahvesi yapıcaz sadece suyla o yüzden. Sütle çalışanlarda fiyat farkı oynuyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arzum Okka. Ben anneme Okka Minio hediye aldım. Alırken teknosa çalışanına hangisi iyi diye sorduğumda Karaca dünkü çocuk Arzum tabii ki dedi.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
Arzum Okka. Ben anneme Okka Minio hediye aldım. Alırken teknosa çalışanına hangisi iyi diye sorduğumda Karaca dünkü çocuk Arzum tabii ki dedi.
Onada baktım net karar veremedim yorumlarına vs bakayım bi. Teşekkürler.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Görmedim twitter kullanmıyorum valla.Ne olmuştu ne yönden rezil bi firma?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bunlarda da yok diye biliyorum zaten türk kahvesi yapıcaz sadece suyla o yüzden. Sütle çalışanlarda fiyat farkı oynuyor.
Çaycı, demlik gibi ürünlerindeki yaptıkları korumalar işlevlerini yitirmiş ve insanlar ellerini vs yakmışlar sıcak suyla

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
Arzum Okka serisi tabii ki en iyisidir bu arada. Hangi zincir kahveciye git Okka görürsün. Benim bütçem Okka Minio'ya yetmişti zamanında. Tek modu var, köz. Ama güzel yapıyor.
Anladım hocam közde modlarını çok öven var makinelerin zaten.Teşekkürler araştıracağım.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
Markayı bilmem de sütle çalışma özelliği olanlardan al hepsi sütle çalışmıyormuş bunların. 3 harfli marketlerden birinde bu çok iyi diyip bir tane makine sattılar sadece su ile yapıyor kahveyi 😂

şu model ucuz ve iyi gibi geldi gözüme hem sütlü de yapıyor.Araştırdım yorumları iyi.Türk markasıymış sanırım birde.N11 üzerinden kart bonusu+kuponla 266 tl'ye alabiliyorum.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
Hommend aldım arkadaşlar ama pişince taşırıyor bu.Çoğu markada da oluyormuş sanırım taşma durumu normal mi?

Gleeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
Karacanın aynısını kullanıyorum güzel. Ama bana sorarsan elektrikli sinbolar en iyisi. Hatta bakır cezve.

Top Bottom