kampanya süreli mi?Başlıkta belirttiğim gibi sadece "e-SIM" destekleyen cihazlarda oluyor.
1€'ya 1 ay geçerli 20GB e-SIM
-Linkten uygulamayı indirin.
-Sign-up seçip e-posta adresinizle kayıt olun. İlk kayıtta aldığınız paketi 2'ye katlıyor.
- eSIM'den TURKEY 10GB seçin
- Aşağı kaydırıp ONE-TIME olanı seçin.
- 10 GB in TURKEY 7.08€ yazanı seçin
- USE COUPONS seçip PJDCAVD5 yazıp 6€ indirimi uygulayın
- Schedule activation yazan yerden paketin ne zaman başlayacağını seçin
- CHECKOUT diyerek ödemeyi yapın(sanal kart öneririm)
- Ödeme yaparken yazdığınız e-postaya gelen kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapın veya e-posta adresine gelen qr kodla direk hattı tanımlayın.
[Paketi aktif ettikten sonra Roaming açmayı unutmayın]
BNESIM: eSIM card, Mobile Data - Apps on Google Play
Wireless data, phone service, and internet. Unlock total freedom with our app!play.google.com
Alıntıyı görüntüle
TeşekkürlerBaşlıkta belirttiğim gibi sadece "e-SIM" destekleyen cihazlarda oluyor.
1€'ya 1 ay geçerli 20GB e-SIM
-Linkten uygulamayı indirin.
-Sign-up seçip e-posta adresinizle kayıt olun. İlk kayıtta aldığınız paketi 2'ye katlıyor.
- eSIM'den TURKEY 10GB seçin
- Aşağı kaydırıp ONE-TIME olanı seçin.
- 10 GB in TURKEY 7.08€ yazanı seçin
- USE COUPONS seçip PJDCAVD5 yazıp 6€ indirimi uygulayın
- Schedule activation yazan yerden paketin ne zaman başlayacağını seçin
- CHECKOUT diyerek ödemeyi yapın(sanal kart öneririm)
- Ödeme yaparken yazdığınız e-postaya gelen kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapın veya e-posta adresine gelen qr kodla direk hattı tanımlayın.
[Paketi aktif ettikten sonra Roaming açmayı unutmayın]
BNESIM: eSIM card, Mobile Data - Apps on Google Play
Wireless data, phone service, and internet. Unlock total freedom with our app!play.google.com
Alıntıyı görüntüle
Hocam 2x olayı bittimi acaba?Bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turk Telekom diye biliyorum
Numara mı veriyor hocam nasıl oluyor bu olayKampanya devam ediyor biraz önce aldım ve tanımladım. Türk Telekom alt yapısını kullanıyor.
1 Ay sonra süre doluyor işte1 ay sonra hat kapanacak mı peki ?
Yapanlar var bitmemiştriHocam 2x olayı bittimi acaba?
Güle güle kullanKampanya devam ediyor biraz önce aldım ve tanımladım. Türk Telekom alt yapısını kullanıyor.
E sim bayadır var, kullananlar da varDestekleyen altyapı yok 5g ile geçilecek deneyen başarısız olursa görürüz