Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,696
MaalesefHocam adsl kadar boktan bir sistem yok ya adsl mi kullanıyorsunuz ?
MaalesefHocam adsl kadar boktan bir sistem yok ya adsl mi kullanıyorsunuz ?
Hocam anlamadınız galiba bölgeye göre değişmesi demek şudur; 200 mbps pakedi alıyorum ama bölgemdeki altyapı bana maks 35 getirebiliyor. Santral kutusuna olan uzaklığımdan ötürü vs vs. Sen 200lük paketi alıp 200 alırsın, ama 500 metre uzağındaki kişi aynı paketi alıp 35 mbps alır. Anladın mı ?Test sonuçlarını zaten ekran görüntüsü olarak paylaşmıştım. Kardeşim içeride yayın izlerken 188mbps download ve 10mbps upload alıyorum. 6 yıldır Superonline kullanıyorum, 24-50-100-200mbps paketlerini kullandım ve her zaman sabit değeri aldım. Superonline'da "xx'e kadar hız" şeklinde bir yanıltmaca yok, tercih etme sebebim de budur. Sabit hız şeklinde satılıyor.
Konu dışına saptık sanırım biraz. Söylemek istediğim Türknet'in en azından benim için doğru değeri vermediğiydi. Ayrıca dediğiniz 500 metre uzağındaki kişi 35mbps alır olayı 'e kadar paketlerinde geçerlidir. Ezbere konuşmak yerine daha çok araştırma yapmanızı öneririm.Hocam anlamadınız galiba bölgeye göre değişmesi demek şudur; 200 mbps pakedi alıyorum ama bölgemdeki altyapı bana maks 35 getirebiliyor. Santral kutusuna olan uzaklığımdan ötürü vs vs. Sen 200lük paketi alıp 200 alırsın, ama 500 metre uzağındaki kişi aynı paketi alıp 35 mbps alır. Anladın mı ?
4 aydır araştırma yapıyorum keşke ne demek istediğimi tam olarak anlasanız....Konu dışına saptık sanırım biraz. Söylemek istediğim Türknet'in en azından benim için doğru değeri vermediğiydi. Ayrıca dediğiniz 500 metre uzağındaki kişi 35mbps alır olayı 'e kadar paketlerinde geçerlidir. Ezbere konuşmak yerine daha çok araştırma yapmanızı öneririm.
Tartışmak istemiyorum, kendi doğrunuz ile devam edin lütfen, iyi günler.4 aydır araştırma yapıyorum keşke ne demek istediğimi tam olarak anlasanız....
OkTartışmak istemiyorum, kendi doğrunuz ile devam edin lütfen, iyi günler.
Uploadım 0.3![]()
Uploadım 0.3![]()
biz de derdimiz var sanıyoruzya istanbulda nerdeyse tüm beşitaş’ta 1000 mbps var bende beşitaşta oturuyorum ama benim olduğum bölgede 1000 yok çok sinir![]()
Evet 100 güldüren hocam.Kablonet mi?
Sen direk evinin koordinatlarını at ben sana altyapı getirttiririmya istanbulda nerdeyse tüm beşitaş’ta 1000 mbps var bende beşitaşta oturuyorum ama benim olduğum bölgede 1000 yok çok sinir![]()
Max 75 destekliyor benimki 73 74 alıyorumHocalarım şimdi benim altyapım 1gb desteklese de 100mbps desteklese de 100 liraya olabilecek max hızı mı veriyorlar acaba?
aynen öyleHocalarım şimdi benim altyapım 1gb desteklese de 100mbps desteklese de 100 liraya olabilecek max hızı mı veriyorlar acaba?
Fiber altyapılarda verdikleri modemi kullanmak zorundasın diye biliyorum.Eyvallah hocam sürünüyorum yıllardır umarım artık bu işkence biter. Hiçbir indirme yapmıyorum şu hale bak yaAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrı bir modem istiyorum mümkünse stok kullanmamayı isterim. Stok modem güzel olursa kullanırım elbet ama zyxel felan veririrse duvara atmamam için ellerimi bağlamaları gerek 169 PİNG ALIYORUM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Vallahi çok iyiymiş hayırlı olsun.Bu sene sonunda internetimin taahhütü bitiyor ve sonunda türknete geçiyorum. Yeni internetimle kullanacağım bir modem tavsiyesi istiyorum. Bütçem belirsiz ama çok uçuk kaçık fiyatlar olmasın şuanlık maks 1000 TL diyelim.
@Abdullah Hacıgül abi mümkünse senin de önerini bekliyorum
Alıntıyı görüntüle