Yardım 1Gbps internet için hangi ağ adaptörünü tercih etmeliyim?

Theo

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
700
Merhabalar. Evimde 1gbps internete sahibim. Wi-Fi 6 bir modemim var. Wi-Fi 5 bir ağ adaptörü tercih ettiğimde yine aynı değerleri alabilir miyim? Kasam modemin yanında fakat salona kurup kabloyla uğraşmak istemediğim zamanlar için ağ adaptörü lazım. O yüzden ethernet kablosu önerisi yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Amacım düşük pingle oyun oynamak değil. Hangisinden indirme hızı konusunda daha yüksek verim alabilirim onu merak ediyorum. Ben 2 tane Wi-Fi 5, 2 tanede Wi-Fi 6 ağ adaptörü buldum. Aralarından hangisini tercih etmeliyim? Sizin bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

itopya.com / akakce.com / akakce.com / akakce.com

Merhabalar. Evimde 1gbps internete sahibim. Wi-Fi 6 bir modemim var. Wi-Fi 5 bir ağ adaptörü tercih ettiğimde yine aynı değerleri alabilir miyim? Kasam modemin yanında fakat salona kurup kabloyla uğraşmak istemediğim zamanlar için ağ adaptörü lazım. O yüzden ethernet kablosu önerisi yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Amacım düşük pingle oyun oynamak değil. Hangisinden indirme hızı konusunda daha yüksek verim alabilirim onu merak ediyorum. Ben 2 tane Wi-Fi 5, 2 tanede Wi-Fi 6 ağ adaptörü buldum. Aralarından hangisini tercih etmeliyim? Sizin bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

itopya.com / akakce.com / akakce.com / akakce.com

wifi 6e destekli bir adptör almanız gerekiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Theo
Öneriniz var mı? Bu attıklarımın hangisinden daha iyi verim alabilirim?
kendim tenda olanı kullanıyorum f/p ürün ama yazılım destegi 2023 de bitmiş

Usb 3.0 wifi6 veya wifi6e destekli adaptör almanız lazım.
Bende wifi5 destekli var; gigafiberde 300-550 arası hız alıyorum.
Modeminizin wifi6 olması kadar; 160 mhz desteği de olmalı. 500 üstü hızı daha rahat almanız için.

• Beğen
Usb 3.0 wifi6 veya wifi6e destekli adaptör almanız lazım.
Bende wifi5 destekli var; gigafiberde 300-550 arası hız alıyorum.
Modeminizin wifi6 olması kadar; 160 mhz desteği de olmalı. 500 üstü hızı daha rahat almanız için.
Modemim TP-Link EX141. Attıklarımdan hangisini önerirsiniz hocam veya farklı bir öneriniz var mı?

Zyxel kullandım; 250-300 arası hız verdi. İçlerinde Tenda daha mantıklı gibi. Videoda hız testi var; router farklı yalnız.

• Beğen
Zyxel kullandım; 250-300 arası hız verdi. İçlerinde Tenda daha mantıklı gibi. Videoda hız testi var; router farklı yalnız.
Tenda U18 siparişi verdim. Elime ulaşınca başka insanların bilgilenebilmesi için test sonuçlarını paylaşacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri