Neler Yeni

Yardım 1Gbps internet için hangi ağ adaptörünü tercih etmeliyim?

Theo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Yağmur
Bütçe
700
Merhabalar. Evimde 1gbps internete sahibim. Wi-Fi 6 bir modemim var. Wi-Fi 5 bir ağ adaptörü tercih ettiğimde yine aynı değerleri alabilir miyim? Kasam modemin yanında fakat salona kurup kabloyla uğraşmak istemediğim zamanlar için ağ adaptörü lazım. O yüzden ethernet kablosu önerisi yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Amacım düşük pingle oyun oynamak değil. Hangisinden indirme hızı konusunda daha yüksek verim alabilirim onu merak ediyorum. Ben 2 tane Wi-Fi 5, 2 tanede Wi-Fi 6 ağ adaptörü buldum. Aralarından hangisini tercih etmeliyim? Sizin bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

itopya.com / akakce.com / akakce.com / akakce.com

asko56

80+ Silver
Merhabalar. Evimde 1gbps internete sahibim. Wi-Fi 6 bir modemim var. Wi-Fi 5 bir ağ adaptörü tercih ettiğimde yine aynı değerleri alabilir miyim? Kasam modemin yanında fakat salona kurup kabloyla uğraşmak istemediğim zamanlar için ağ adaptörü lazım. O yüzden ethernet kablosu önerisi yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Amacım düşük pingle oyun oynamak değil. Hangisinden indirme hızı konusunda daha yüksek verim alabilirim onu merak ediyorum. Ben 2 tane Wi-Fi 5, 2 tanede Wi-Fi 6 ağ adaptörü buldum. Aralarından hangisini tercih etmeliyim? Sizin bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

itopya.com / akakce.com / akakce.com / akakce.com

wifi 6e destekli bir adptör almanız gerekiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Theo

asko56

80+ Silver
Öneriniz var mı? Bu attıklarımın hangisinden daha iyi verim alabilirim?
kendim tenda olanı kullanıyorum f/p ürün ama yazılım destegi 2023 de bitmiş

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Usb 3.0 wifi6 veya wifi6e destekli adaptör almanız lazım.
Bende wifi5 destekli var; gigafiberde 300-550 arası hız alıyorum.
Modeminizin wifi6 olması kadar; 160 mhz desteği de olmalı. 500 üstü hızı daha rahat almanız için.

• Beğen

Theo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Yağmur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usb 3.0 wifi6 veya wifi6e destekli adaptör almanız lazım.
Bende wifi5 destekli var; gigafiberde 300-550 arası hız alıyorum.
Modeminizin wifi6 olması kadar; 160 mhz desteği de olmalı. 500 üstü hızı daha rahat almanız için.
Modemim TP-Link EX141. Attıklarımdan hangisini önerirsiniz hocam veya farklı bir öneriniz var mı?

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Zyxel kullandım; 250-300 arası hız verdi. İçlerinde Tenda daha mantıklı gibi. Videoda hız testi var; router farklı yalnız.

• Beğen

Theo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Yağmur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zyxel kullandım; 250-300 arası hız verdi. İçlerinde Tenda daha mantıklı gibi. Videoda hız testi var; router farklı yalnız.
Tenda U18 siparişi verdim. Elime ulaşınca başka insanların bilgilenebilmesi için test sonuçlarını paylaşacağım.

Theo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Yağmur
Hayırlı olsun; memnun olmazsanız karışmam ona göre.😇
Bu konu hakkında hiçbir yerde yazı bulamadım. O yüzden bir ilki beraber başlatmış olacağız hocam. Hiç problem yok beğenmezsek iade ederiz 😅.

Top Bottom