1Gigabit ethernet kablo önerisi ?

OMARZ

80+
Reaksiyon skoru
49
biraz araştırdım ugreen almaya karar verdim. ama cat 7 ve cat 8 kabloların neden fiyatları aynı ?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-06-18 saat 02.00.46_7868fac7.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-18 saat 02.00.46_7868fac7.webp
    84.8 KB · Hit: 39
önceden normal internet firmaların modemin icinde cıkan kabloyu kullanıyordm cat5e mi neydi gittim attıgınız cat8 kabloyu aldım aynı performans yani pek gerek yok normal cat6 kablo alabilirsiniz max 200tl neden fiyatı öyle bilmiyorum ama üsttekini alabilirsiniz kullanıyorum sıkıntısız

önceden normal internet firmaların modemin icinde cıkan kabloyu kullanıyordm cat5e mi neydi gittim attıgınız cat8 kabloyu aldım aynı performans yani pek gerek yok normal cat6 kablo alabilirsiniz max 200tl neden fiyatı öyle bilmiyorum ama üsttekini alabilirsiniz kullanıyorum
fiyatların aynı olması kafamı karıştırdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önceden normal internet firmaların modemin icinde cıkan kabloyu kullanıyordm cat5e mi neydi gittim attıgınız cat8 kabloyu aldım aynı performans yani pek gerek yok normal cat6 kablo alabilirsiniz max 200tl neden fiyatı öyle bilmiyorum ama üsttekini alabilirsiniz kullanıyorum sıkıntısız
bilgi için teşekkürler baktım genel olarak çoğunun fiyatı aynı hangi marka önerirsiniz

bilgi için teşekkürler baktım genel olarak çoğunun fiyatı aynı hangi marka önerirsiniz
düz ve flat cat8 olanların arasında 100tl fark vardı en son onların da bi farkı yokmuş değişik bi fiyatlandırmaları var istediğinizi alabilirsiniz mesafe yakınsa bi farkları yok

bende ugreende var nexansta ikisini de gözün kapalı alabilirsin. Kabloların kalınlığı incelikleri farklı oluyor kapı altlarından dar yerlerden geçecekse ugreen al daha elastik oluyor.

bende ugreende var nexansta ikisini de gözün kapalı alabilirsin. Kabloların kalınlığı incelikleri farklı oluyor kapı altlarından dar yerlerden geçecekse ugreen al daha elastik oluyor.
ugreen almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,755
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri