Neler Yeni

1k - 1.3k ya kadar red switch klavye

MrSpy.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
klavye araştırıyordum forumlarda önerilenlere bakarkan rk royale 61 çok önerilmiş genellikle marka bir klavye almak istiyordum .fakat kafam çok karıştı rk royalı vs gibi çok marka vardı benim baktıklarım cooler master steelseries'di .Tam klavye red switch öneriniz varmı rk61 alınır mı? markadan ötürü kararsız kaldım ve tam olmamasından

Ulwus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Gündüz

MrSpy.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tür markalar güvenilir mi bilemiyorum galiba yurt dışı satışlı

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
klavye araştırıyordum forumlarda önerilenlere bakarkan rk royale 61 çok önerilmiş genellikle marka bir klavye almak istiyordum .fakat kafam çok karıştı rk royalı vs gibi çok marka vardı benim baktıklarım cooler master steelseries'di .Tam klavye red switch öneriniz varmı rk61 alınır mı? markadan ötürü kararsız kaldım ve tam olmamasından

kendim kullanıyom

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
amazon üstünden alabilirsin. Şahsen ben o tarz markalara sıcak bakmıyorum asus rogstrix scope kullanıyorum chery red swtch

Grande Terim

80+ Silver

MrSpy.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burda atılan markalar pek duyduğum markalar değil tam emin olamıyorum o yuzden farklı bir öneriniz var mıdır
ilk defa red switch alıcağım pek bir bilgim yok araştırdım ama tam bir şey bulamadım steelseries apex 3 alıcaktım fakat mekanik değil o fiyata mekanik bulabilirmiyim diye araştırmaya başladım fakat hala birşeylerde karar kılamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

blitz gamebooster vs markalar öneriyorlar ve o markaları çok duymadığımdan emin olamıyorum

Grande Terim

80+ Silver
burda atılan markalar pek duyduğum markalar değil tam emin olamıyorum o yuzden farklı bir öneriniz var mıdır
ilk defa red switch alıcağım pek bir bilgim yok araştırdım ama tam bir şey bulamadım steelseries apex 3 alıcaktım fakat mekanik değil o fiyata mekanik bulabilirmiyim diye araştırmaya başladım fakat hala birşeylerde karar kılamadım

blitz gamebooster vs markalar öneriyorlar ve o markaları çok duymadığımdan emin olamıyorum
Hocam benim attığımı bakın isterseniz Aoc bilinen bir markadır

Metro 2033

80+ Bronze
rk61 mis gibi klavye bende aldım geçen alınır

Arkadaşlar bazılarınız Royal Kludge bilinmeyen bir marka demiş? Türkiyede bilinmiyor olabilir ama yurt dışında baya popüler bir marka. Çok da kaliteli.

MrSpy.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
rk61 mis gibi klavye bende aldım geçen alınır

Arkadaşlar bazılarınız Royal Kludge bilinmeyen bir marka demiş? Türkiyede bilinmiyor olabilir ama yurt dışında baya popüler bir marka. Çok da kaliteli.
merhaba peki rk61 de türkçe karakterler buşunmaktamı rk royal alabilirim ama türkçe karakterler yok sanırsam bi önerinimiz var mıdır

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Bu parayı hakeden bir klavye değil. + Basmama sorunları vardı yanlış hatırlamıyorsam,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,869
Üyeler
166,098
Son üye
Salih-/:;
Top Bottom